• 8
    1 - galatasaray'ın önünü kesmek için uydurulmuş saçma sapan, akıldışı, çağdışı yabancı kısıtlaması
    2 - saçma sapan yabancı kuralının değişmeyeceği belli olmasına rağmen buna göre takımı dizayn etmeyen fatih terim ve ekibi
    3 - fatih terim'in, demirören denen ..... ile galatasaray'a aleni yapılan operasyona alet olup milli hamaset ve milli sömürü kisvesi altında galatasaray'la bağlarını koparması.
    4 - ünal aysal'ın, şer cephesinin (fener güdümündeki tff ve onun tüm kurumları, ntv/lig tv medyası, onlarında basındaki hürriyet, miilliyet, habertürk gibi yalama ve gs düşmanı uzantıları vb...) sezon başı fatih terim üzerinden yaptığı operasyonu ve açık saldırıyı iyi savuşturamaması ve bu süreci yönetememesi. esasında sezonu büyük oranda kaybettiğimiz an o andır benim gözümde. orada alınan ağır yara maalesef bir türlü dikiş tutmadı, zaten tutamazdı da. şer cephesi de feneri şampiyon yapıp bizim kolumuzu kanadımızı kırdılar, amaçlarına ulaştılar.

    bu operasyona alet olan, elini oraya buraya koyup!!!, aslolan galatasaray'dır diye taraftarı kandıranlar utansin!!!
    bir kez daha söz konusu galatasaray'ın geleceği olmasına rağmen, kendi bir takım kişisel kin, ihtiras, intikam, rövanşist duygularını yine galatasaray üzerinden tatmin edenler utansin!!!
    bize hem en büyük sevinçleri hem de en büyük utanç ve üzüntüleri yaşatmak da ayrı bir beceri olsa gerek. bu konudaki öfkem artık hiç soğumayacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın