• 28
    sponsor olursa gerçekten önemli bir girdi kaynağı olabilecek şirkettir takımımız için.

    şunu belirtmekte fayda var; "gazprom'dan reklam almayalım böyle firmalara destek olmayalım, doğayı ve dünyamızı koruyalım" diye feryat etmenin tayyip erdoğan'ın dershaneleri kapatmak istemesinden bir farkı yoktur. niye mi ? sen bahsettiğimiz şirkete ihtiyacı azalt kendisi bitsin, erisin gitsin. yok ama ben kıçımın zevkini düşünürüm; kışın vururum kaloriferin gözüne, hafta da 4-5 defa banyo yaparım, yazın klimanın altında otururum, dolabımı çalıştırır soğuk içecekler içerim, kışın ketıl da suyumu kaynatır kahvemi,çayımı içerim, elimden cep telefonumu düşürmem daima şarj ederim, bir gözümle de televizyon izlerim, diyorsan kusura bakma ama bu firmalar var olmaya devam edecek. ve serbest piyasa koşullarında da ,alanın ve satanın memnun olduğu marketlerde, istediklerini yapacaklar. teknoloji hergün gelişiyor ve bu gelişme içersinde sadece tüketim maddelerine yani elektronik mamüllere ve silahlara yatırım yapılıyor.doğaya yapılan herhangi bir yatırım yok. belirtilen bu araç ve gereçleri hem üretmek hem de kullanmak için bu enerjiye ihtiyaç var işte.

    bu arada biliyorsunuzdur ama hatırlatmakta fayda var; nike* champion *benetton, auchan gibi içlerinde bir çok tekstil firmasının bulunduğu ortaklığın banglades'te üretim yaptırdığı fabrikada meydana gelen rana plaza faciası'nda yaklaşık 200 kişi öldü 2500 kişi de yaralandı ama bu firmalar geride kalan sakatlara ve ailelere tazminat dahi ödemediler.
    gnc * vücud geliştirme ilaçları, protein tozları satan bir firmadır*
    avea*'nın türkiyenin dört bir tarafını baz istasyonlarıyla doldurup yaydığı radyasyonla sakat ve hastalıklı nesillerin dünyaya gelmesinin önünü açıyor

    diğerlerini ben bilmiyorum kim bilir daha neler var. ama eğer bu şekilde devam ederse iş "balkonumuzda ineğimizi sağıp sütümüzü elde edelim peynir yaparız" noktasına gelecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın