• 346
    galatasaray ile özdeşleşme yolunda ilerleyen aslan parçası. umarım sözleşmesi uzatılır.

    --- alıntı ---

    basketbolda galatasaray hareketli günler geçiriyor. kadınlar euroleague şampiyonluğuna ulaşan sarı-kırmızılılar dinamo kursk ile ön sözleşme imzalayan işıl alben'i bugün 'başkan gücüyle' yoldan çevirmeyi başarmıştı. işi resmileştirmeseler de işıl'ı "kalmak istiyorum" noktasına getirdiler. bunu da başkan ünal aysal'ın takım kaptanıyla yaptığı görüşmeyle sağladılar.
    galatasaray'da erkek takımının fenerbahçe'den teklif alan 5 numarası furkan aldemir de başkanla görüşecek. cumartesi günü furkan ile basketbol şubesi kalması için görüşmelere başlayacak. ardından da önümüzdeki hafta içerisinde furkan başkan aysal ile bir araya gelecek. furkan'a fenerbahçe 3 yıllık sözleşme teklif etmiş, bu süre için 4.5 milyon euro'luk astronomik bir teklifi sarı-kırmızılı oyuncuya iletmişti. bu durum da oyuncunun menajeri ati koç tarafından galatasaray'a anlatılmıştı.
    amatör şubelerde bütçe kısıntısına giden galatasaray'da başkan ünal aysal bugün kadın takımı kaptanı işıl alben'e "bütçeleri revize edeceğiz" diyerek para musluklarını biraz daha açacaklarının işaretini vermişti.

    galatasaray furkan aldemir'i kalması için ikna edemezse anadolu efes'ten kerem gönlüm'le görüşmelere başlayacak.

    --- alıntı ---

    kaynak: http://www.3puan.com/content?id=1264
App Store'dan indirin Google Play'den alın