• 1
    --- alıntı ---

    başkan ünal aysal’ın mali genel kurul sonrası verdiği direktifle proje hayata geçti. futbol hariç tüm altyapı branşlarını bir araya toplayacak bu proje için fizibilite çalışması yapıldı. kemerburgaz, arnavutköy ve büyükçekmece’de bulunan arazilerden birine inşaat için karar verilecek. aysal ayrıca tenis şubesi için de düğmeye basmış durumda. ayrıca tt arena’nın yanına yapılacak kapalı spor salonu için devletle dirsek teması da başladı. başkan aysal, tüm bu operasyonun görev süresi içinde tamamlanmasını hedefliyor.
    --- alıntı ---

    --- alıntı ---

    başkan ünal aysal, olağan mali genel kurulu sonrası tüm yönetici ve profosyonellerine direktif vererek proje için çalışmaların hızlanmasını istedi.

    futbol hariç bütün alt yapı branşlarını bir araya toplayacak proje için fizibilite çalışmasının gerçekleştirildiği belirtildi. 3 ayrı ilçede bulunan arazilerden bir tanesine karar verecek olan başkan ünal aysal,olimpiyat hedefindeki ülkemize bu şekilde katkı sunmak istiyor

    kemerburgaz, arnavutköy ve büyükçekmece ilçelerinde kendilerine gösterilen arazilerdeki gerekli izinler alınır, alınmaz inşaat başlanacağı vurgulandı.

    aysal ayrıca tenis şubesinin açılması için çalışmalara da başladı. ali sami yen spor kompleksi tt arena'nın yanına yapılması planlanan kapalı spor salonu için de devlet ile görüşmelerin sürdüğü bildirildi. tesisleşmedeki son adım ise florya'nın taşınması olacak. aysal genel kurulun iznini aldıktan sonra çalışmalara başlayacağı vurgulandı.

    --- alıntı ---

    güzel bir uygulama olarak gözüktü bana. içeriği nedir, artıları eksileri nelerdir bilenler paylaşırsa hepimizin bir fikri olur bu konuda.

    bi yere değinmek isterim ki "olimpiyat hedefindeki ülkemize bu şekilde katkı sunmak istiyor" cümlesi beni biraz kıllandırdı. projenin daha öncelerden beri olduğunu biliyorum ancak şu malum vergi cezasından sonra böyle bir adım atılması ve ülkeye katkı gibi bir içeriğin özellikle göze sokulması biraz işkillendiriyor insanı. acaba hükümtle aradaki soğukluğu kırmak için öne çekilmiş olabilir mi proje?
App Store'dan indirin Google Play'den alın