resim
Arif Erdem
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:52
Uyruk:Türkiye
  • 311
    (bkz: ne dediler/#1468638)

    bu adami neden bu kadar cok seviyorsun diyorlar bazen. iste arif kendisi cevabini vermis. yerli yabanci ya da dogustan galatasarayli, baska takimli diye degil, direkt ayirmaksizin soylemis dogrulari. hic oyle teknik direktor, disiplin falan isine girmeden cok muthis bir cumle kurmus: "sen tribune ben isimi yapiyorum diye gosteriyorsan sknti var" demis. bu cumleyi her gazetenin basligina yazmak lazim. soyunma odasinda duvarlara yazmak lazim kocaman kocaman. yalandan pehlivanlik yapmayin demis, cok da guzel demis. ve cok da guzel bitirmis, galatasarayli futbolcularin birbirini sevmedigini dusunuyorum demis. bence de sevmiyorlar. yerli yabanci ayrimiyla da degil burada soylendigi gibi, bu adamlar birbirlerini sevmiyorlar. disarida birbirlerini gormuyorlardir bile, saha icinde arkadas gibi gorunseler de arkadaslik icin kendi hayatina katman gerekir. arif dedigi gibi bunlar birbirlerinin hatasinda arkasini donuyor. "ben yapmadim, zaten o kadar para aliyor".

    turkiye'nin gelmis gecmis en iyi forvet-kanat-hucum oyuncusu. hemen hakan diye atlayacaklar icin belirteyim, hakan gelmis gecmis en iyi santroforu, baska bir klasmanda yani. arif futbolu en iyi bilen, kafasiyla oynayan forvet oyuncusu. arif'ten sonra da metin tekin'dir benim icin.

    kendisi cocukluktan besiktaslidir, benim gozumde kendini dogustan galatasarayli sayan bir cok efsaneden daha cok galatasaraylidir.

    seni ikincil gorenler utansin arif. boyle olacagini bilsek hakan'la seni klonlardik. bir de suat tabi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın