resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Suudi Arabistan
Yaş:59
Uyruk:İtalya
  • 2992
    elindeki kadro kötü diyen adam net salaktır ya da mancini'yi savunacak başka bir argümanı kalmamıştır.

    kötü kadro 2 senedir ligde şampiyon şampiyonlar liginde üst turlara çıkıyor. buna da bir dünya adam almışsın. ligdeki açık ara en iyi kadro. sana puan farkı atan rakiplerinin kadrosuna bir bak. sonra gel bu kadro kötü de. neyin kafasını yaşıyorsunuz birader siz?

    bu adam deplasmanda maç bile kazandıramıyor. sistem diye tutturduğu şey tam bir zırva. sneijder sol, burak veya umut sağ. küçük çocuğu bile getirip koysan böyle bir saçmalık yapmaz. sen sneijder'i sola çekersen mourinho da gelir alay eder seninle. kanat yokmuş. hiç kanatlı oyun oynamayı denedin mi? denemedin. şampiyon olunan sezon emre çolak soldaydı ulan. kenarda sürekli futbolculara kızıyor, her maç ikinci yarı taktik değiştiriyor. sonra ertesi maç bir bakıyorsun aynı futbolcular ve yine aynı taktik. madem öyle niye bağırıyorsun? o zaman senin bağırmaların tamamen hava civa. defansı oturmamış takım şampiyon olamaz. her maç değişik savunmayla çıkıyorsun. bir teknik direktör deplasmanda nasıl maç kazanamaz abi? hiç mi bir şey üretemez 20 küsür maçta? ulan kazara maç kazanırsın ya. o bile yok. deplasmanda hep mi rezil top oynar bir takım.

    hakemmiş, şanssızlıkmış. 4 yiyorsun içerde 4.* ne ilk kez penaltı verildi ne de ilk kez kırmızı gördük. 15 küsür senede içerde ilk kez 4 yiyorsun. sen galatasaray'lı olarak içerde kasımpaşa'dan 4 yemeyi doğal karşılıyorsan hakem diye ağlayabilirsin. lakin ikinci yarı hoca yaptığı saçmalıklarla sana 3 tane çok güzel yediriyorsa ben onu doğal karşılamam. galatasaray'sın abi sen. istersen 8 kişi kal yine de 4 yiyemezsin. hele de hocanın saçmalıkları bu kadar ayan beyan ortadayken bırakın bu hakem zırvalarını.
App Store'dan indirin Google Play'den alın