resim
Armindo Tué Na Bangna
Takım:Braga
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.73
Uyruk:Portekiz
  • 1358
    12 milyon edecek bir oyuncudur. ama galatasaray icin 12 milyon euro edecek bir oyuncu degildi.

    cunku galatasaray bruma'yi oynatabilmek icin tek santrforla oynamaliydi, ve elinde drogba ve burak varken bunu yapamiyordu. cunku galatasaray'in elinde cok fazla yabanci vardi ve o yabancilarin yerine oynayacak yerli alternatiflerle aralarinda kalite farki cok buyuktu, bu sebeple bruma'ya yer acilamiyordu. cunku galatasaray finansal olarak eli cok guclu olan bir kadro degildi.

    ancak bruma cok ciddi potansyieli olan bir oyuncu. sadece topla olan yetenegi ve hizi degil mesele. oyunda devamliligi o yasta bir oyuncu icin muthis yuksek- ki bu seneki galatasaray'in en onemli eksikliklerinden biri. ayrica bir kanat forvet icin oyunun defansif yonune sasirtici derecede fazla katki sagladi oynadigi donemde.

    galatasaray bu sene drogba-burak'a yer acabilmek icin hem sneijder'i yerinden etti, hem de bruma'ya sans veremedi. seneye tek santrforlu sisteme gecilerek bu hatadan erken donulecektir.

    ek olarak, sterlingden bariz bicimde yuksek potansiyeli vardir. ama sterling bir sene boyunca nakis nakis hucum eden, oturmus bir kadroda, onemli lider oyuncularla, belli bir taktik sablonla oynamistir. bruma'ya ise galatasaray'da bu ortam malesef sunulamadi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın