• 1221
    bahsedilenlerin aksine kotu gidisinin sebebi ezberlemeleri 7 yil suren pas-bosluk futbolunu hucumda kullanmaktan vazgecip diger takimlar gibi orta yapmasi olan takim.

    ellerinde neymar gibi, sanchez gibi forvetler var, ki ikisi de david villa'dan daha yipratici ve etkili oyuncular. sorun eskisi gibi defans arkasina inside forvetleri kacirmak yerine dani alves ve alba'yla anlamsiz orta acmaya calismalari. koskoca barcelona messi ve neymar'in kafa vurusu icin surekli sag kanattan orta yaparsa tabi ki o maci kaybedecektir. zaten insanlarin suan teknik direktorlerini elestirmesinin sebebi de bu hucum anlayisi. orta yapmak yerine pas vermeye devam etselerdi barcelona eksik bir takim gibi gorunmeyecekti.

    nasil ki galatasaray kisa mesafe takimiyken surekli uzun oynadigi icin butun bir sezonu heba etti, barcelona da pas takimiyken hucum aksiyonlarini orta ile bitirmeye calistigi icin hem ispanya ligini hem de cl'yi kaybetti. ustune uymayan kiyafeti giymeye calisirsan egreti durur. barcelona bunun kurbani.

    bunu duzeltmek de kendi ellerinde. fabregas takimin kalanindan farkli bir oyun oynuyor son 1 senedir. fabregas'i daha geride degerlendirmek ya da satmak en akilci cozum. neymar hala takima uymuyor, belki onumuzdeki sene daha iyi bir uyum yakalarlar. eger eski oyunlarini devam ettirmek istiyorlarsa yine kendi iclerinden bir teknik direktor bulmalari gerekiyor. eger yeni bir oyuna gecmek istiyorlarsa da dunya kupasi sonrasi luis van gaal'i ikna etmek zorundalar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın