• 254
    medyada galatasaray'ın değil siyasetin kalesidir. galatasaray'ın hakkını savunacak yorumcuların -artık kimse onlar, benim bile aklıma kimse gelmiyor- tek tük ses getiren spor programlarına alınmaması neticesnde rasim'in galatasaraylı kimliğiyle oraya yerleşmesini görmek bir galatasaraylıya ancak acı verebilir. ağzı kalabalık, saçma sapan bir üslupla bağıra çağıra konuşan ve böylelikle karşısındakini sindiren birinin karşısındakini susturduğunu düşünmek ve buna sevinmek de ahmaklıktır.

    dinsizin hakkından imansız gelmektedir gibi düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. tek bir örnek vereyim; en son "paralel" tanımlamalarından sonra, ileri geri konuşan fenerbahçe yöneticisi mahmut uslu'ya bile o noktada defalarca destek vermiştir ve bunu o gür(!) sesiyle defalarca tekrarlamıştır. 17 aralıktan sonra her 3 temmuz muhabbetinde fenerbahçe'ye destek vermiş, ve bunu hep paralel yapı ve yargıdaki yapılanma tarzı siyasi argümanlara dayandırmıştır.

    öte yandan spor konusuna da tek bir örnek vereyim; en son aklıma gelen 6 nisan 2014'te fenerbahçe'yle oynadığımız derbiden sonra sinan engin başta olmak üzere diğer yorumcuların "galatasaray futbol oynamaya çıkmamıştı. sahada futbol yoktu. fenerbahçeli futbolcular dayak yedi. melo gibi terbiyesiz görülmedi." yorumlarına katılmış, onay vermiştir.

    kısacası en tehlikeli yalan yarı doğrudur. rasim galatasaray'ın medyadaki temsilcisi değildir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın