• 1655
    15 nisan 2014 barcelona galatasaray basketbol maçını canlı vermeyecek olan kanal. maçı şifreli olan ntv smart spor yayınlayacak.

    son zamanlarda ülkede basketbola olan ilgi artmış, galatasaray kadın basketbol takımı harika bir performansla euroleague women'da avrupa şampiyonu olmuş, sen ülkenin en büyük takımı olan ve türkiye'nin dünya'ya açılan penceresi olan galatasaray'ın, euroleague'in favorilerinden biri olan ispanya ve dünyanın en popüler kulüplerinden biri olan barcelona'nın maçını açık kanalda vermiyorsun.

    ntv smart spor yaygın bir kanal değil, insanlar maçları izlemek için çok zorluk çekiyor. hadi grup aşamasını vermedin, bir politika ekseninde sadece efes'in maçlarını verdin, bir de sezon başında bizim 1-2 maçımızı verdiniz.

    ulan sadece 1 tane türk takımı kalmış, çeyrek final oynayacak! belki de daha da ileriye gidecek, ama türkiye'nin %80'ni bu maçları canlı izleyemeyecek. gerçekten yazıklar olsun! ki ben bunu tv'den izleyecek biri olarak söylüyorum.

    neden benim galatasaray taraftarım link aramakla uğraşsın! galatasaray serisinin haricinde, diğer çeyrek finallerden maçlar yayınlayacaklar, ben sizin yayın politikanıza sokayım!
App Store'dan indirin Google Play'den alın