resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Suudi Arabistan
Yaş:59
Uyruk:İtalya
  • 2787
    insanların çoğu anı yaşar. anı yaşamak insanlara hayatı daha eğlenceli kılar fakat ardından başarı getirir mi getirmez mi orası meçhul. eğer senin benim gibi düşünseydi (bkz: roberto mancini) giderdi sezon başında 10 milyon euroya bir sağ kanat * alırdı birde kolarov'a 10 milyon kendisine de 4 milyon euro verirdik günü kurtarırdık bu senede şampiyon olurduk. ya seneye ne olucak? bunu bugün mancini'yi eleştirenlerin hiçbiri düşünmedi. 2 sene önce ünal aysal mükemmel bir yöneticilik örneği göstererek herşeyi planladı, önce rüştünü kanıtlamış kişileri takıma aldı ve takım mükemmel futbolla sezonu şampiyon tamamladı.. geçen sene ise kaliteli dünya çapında isimlere güzel paralar verdi ve avrupa'da söz sahibi olmak istedi. geçen senede zarla zorla şampiyonluk geldi.

    ünal aysal tüm bunları yaparken takımın artık bir ideolojiye sahip olmasın gerektiğini, gelecek vaad eden futbolcularla güzel futbol oynayıp hem finansal açıdan rahatlamak hem de daha büyük bir klüp olmak için bu sene benim omurgam bana yeter dedi fakat futbolcuların omurgasız olacağını düşünemedi ve genç futbolculara yöneldi.

    (bkz: koray günter)
    (bkz: umut gündoğan)
    (bkz: lucas ontivero)
    (bkz: alex telles)
    (bkz: izet hajrovic)
    (bkz: oğuzhan kayar)
    (bkz: armindo tue na bangna bruma)

    deminde söylediğim gibi *sizin gibi düşünseydi bunların hiçbirini almazdı. mancini umut gündoğan yada lucas ontivero için yanıp tutuşmuyordu. kendisi de isteyebilirdi balotelli ve kolarov'u fakat kendisi göreve gelirken geleceğin takımını kurması söylendi ve kredisi olduğu için bu yüzden genç oyunculara yöneldik ve bence yerli forvetlerimiz yüzünden takım bu seneyi 2. yada 3. tamamlayacak.** seneye hepiniz utanacaksınız bu dediklerinizden. zaten hepinizin ismini tek tek not alıyorum seneye utanmayan, bu günleri unutan varsa hepinizin yüzüne vurucam bu söylediklerinizi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın