resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Suudi Arabistan
Yaş:59
Uyruk:İtalya
  • 2768
    kendisini "elinde dzeko vardı da umutu oynattı" diye ya da "bu adam ingiltere de italya da şampiyon olmuş yeaa" diye savunanları görüyorum yaa daha ne diyeyim.

    ne güzel söylemiş bi kardeşimiz, fatih hocanın elinde yıldızlar topluluğu vardı lucescuda fantastik adamlar vardı di mi diye.. ama ben onu da demicem bilader diyeceğim tek şey şudur: sivas ta kim var? biz aydın gördük ama robben miydi o ? costa dedikleri rui costa mıydı? burhan dediler de aslında o agüero muydu?

    hayır güzel kardeşim. senin bi halta yaramayan oyun taktiğinde rakibin, hızlı oyuncuları ve hızlı paslarla seni ağlattı resmen ilk yarı. sen ise yine malubiyete çanak tuttun. taktiksel olarak şu şöyle olsaydı şu şurda oynasaydı falan demicem. haşa ondan daha iyi taktik bilemeyiz neticede (!) ancaaakk beyler sahaya baktıysanız bugün* benimle aynı şeyi görmüş olmanız gerek. benim gördüğüm "inanmayan bir yığın oyuncuydu" rakip ise biz bunları sahamızda seyircinin de desteğiyle kendi oyunumuzla yıkarız diyip yeminleştiler belki de. sen de ise topa kafa vurum "annneeecim kafam acıdı" diye bi saat yere yatan eboue gibi adamlar var!

    o yüzden allah hepimize mancini rahatlığı versin beyleeeeer: http://i.fotomac.com.tr/...ll/1395179838424.jpg
App Store'dan indirin Google Play'den alın