resim
Izet Hajrović
Takım:-
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:33
Boy:1.77
Uyruk:Bosna-Hersek
  • 701
    izet uzerinden 12 nisan sivasspor galatasaray maci ilk yarisi degerlendirmesi yapalim.

    macin basinda ne izet ne de umut kendilerine verilen gorevi anlamamis olacak ki ikisi de cizgi oyuncusu gibi kendilerini cizgiye atip geriye neredeyse hic yardima gelmedi. halbuki santraforu desteklemeleri gerekiyordu tersten gelen toplarda. hajrovic bunu yapsa da kendini gosterip pas istemeyi basaramadi, umut ise pozisyonlara cok uzak kaldi (selcuk'ten gelecek uzun toplar haric)

    mancini sonlara dogru dizilisi degistirse de bu simdilik yeterli gorunmuyor cunku umut defansif olarak hicbir sey yapmiyor. ayrica eboue'ye solda ne kadar guvenebilirsiniz? ikinci yari umut bulut yerine herhangi bir orta saha ya da kanatta da oynayabilecek bir oyuncu, hadi olmadi en kotu bir forvet koyarak oyundaki etkinligimizi arttirabiliriz. cunku top sisirerek sivas savunmasinin islerini kolaylastiriyoruz, ne zaman pasla veya driblingle iceri katetsek pozisyon bulmaya yaklasiyoruz.

    ayrica eboue'yi eger sol kanat degil de, merkez ofansif oynatirsa sanki boyle bir macta basarili olabilir gibi duruyor. rakipleri eboue'nin fakelerini yiyor gibi. bu selcuk ve yekta'ya daha acik alan birakir ayni zamanda.

    biraz hizli olsa cok buyuk is yapacak, bu haliyle iyi mi kotu mu olur karar veremedigim oyuncumuz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın