resim
Guillermo Enio Burdisso
Takım:Huracán
Mevki:Stoper
Yaş:35
Boy:1.89
Uyruk:Arjantin
  • 282
    çapsız spor yorumcularının hedefi. kötü oyuncu olabilir, ona lafım yok. benim uyuz olduğum şey galatasaray'ın 2013-14 sezonunun devre arasında yapılan gençleştirme çalışmasıyla ilgili. "galatasaray o kadar transfer yaptı, bunlardan bir tek telles işe yarar görünüyor." diyorlar. "şimdi bu transferler geleceğe yatırım mı? burdisso geleceğe yatırım mı?" diye soruyorlar. bir değil, beş değil, kaç yerde duydum.

    ulan mal! sen takımın yaptığı 19-21 yaş aralığındaki onca yerli transferini beş ay kiralık bir oyuncu üzerinden bir olumsuzlamaya çalışıyorsun? ben bunu duyunca senin bir yorumcu olduğunu değil, kafası çalışmayan bir papağan olduğunu düşünüyorum.

    herkesi geçtim, ercan taner bile bu yorumu yaptı. hatta alıntıladığım cümleler de direkt ondan. "burdisso bir yatırım mıdır?" diye soruyor. alınacak stoper bulunamamışken idareten kiralık olarak alınan bir adam üzerinden bütün transferler eleştiriliyor. saçmalamayın be. oğuzhan, umut, koray, veysel, telles... gençleştirme hamlesini eleştireceksen bunların hepsini eleştir. bir futbolcuya ihaleyi bırakıp masadan tavşan gibi kaçma.

    edit: çapsız bazı yazarların da hedefiymiş. (bkz: next station) dahi'ymiş... senin kafan ne kadar çalışıyor acaba?
App Store'dan indirin Google Play'den alın