resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Suudi Arabistan
Yaş:59
Uyruk:İtalya
  • 2670
    bana kimse iyi teknik direktör olduğunu anlatmasın. hele galatasaray teknik direktörü olacak kapasitede olduğunu hiç anlatmasın. galatasaray teknik direktörü üstelik fenerbahçe maçından sonra çıkıp "ben selçuk'a yat dedim!" demez. bu selçuk'un yaptığından daha büyük terbiyesizliktir.

    açın artık gözünüzü. bu ülkede yabancı sınırı var. bu ülkede öyle sistem takımı yok efendim istikrar, yalan onlar. total futbol diye gözümüzü boyamıştı ya zamanında biri, bu da onun bi değişiği. yapamazsın güzel kardeşim, türk futbolcusunu yönetmeyi bilmeden bu ülkede başarılı o-la-maz-sın. bitti.

    selçuk kaç haftadır anlatmaya çalışıyor kendini. entrylerinize bakın anlarsınız. kaç haftadır alarm veriyor adam. diyor ki ben bi yerde patlayacağım. canım sıkkın diyor, olmuyor diyor, taraftarla aram kötü diyor, formsuzum diyor.

    hoca dediğin şey bunu anlar. hepimiz anladık, hoca hayli hayli anlar. anlayınca da bu sorunu çözer. o çocuğu gerekirse dinlendirir, evine gönderir, konuşur, basın toplantısında taraftarın önüne atmak yerine korur, kötü sonuçta sorumlu olmayı, iyi sonuçta bütün pay futbolcularımındır demeyi bilir.

    selçuk bugün galatasaray formasını çıkarmaya utanmadı. ama hoca dediğin şey hocalığını yaparsa işte o zaman selçuk o formayı çıkarmaya utanır. o zaman selçuk formsuz da olsa canını dişine takar.

    para alıyor kardeşim oynayacak diyemezsin. çünkü bu "adam"ın adı selçuk! bu adam türk futbolcular için konuşuyorum yıldız. yani bu adam bugün senin takımından ayrılsa aynı parayı istediği yerde kazanır. bu adama ihtiyacın var demek değil bu, ama senin kadron bunun gibi star adamlardan kurulu. böyle adamlardan kurulu bi kadron varsa onların futbol oynayabileceği ortamı yaratmakla da yükümlüsün. hagi o ortamı sevmeseydi efsane olur muydu sanıyorsunuz? bugün çok sevdiğimiz sneijder, melo, bi ıslıklayın bakayım. melo kart görüyor diye bi ıslıklayın neler oluyor. bakar mı hiç arkasına bi ıslıklayın bakayım.

    mancini hoca falan değil. bi hocanın en önemli vasfı olmalıdır takımını yönetebilmek.

    gözünüzü açın artık. mancini'nin triplerini giderebilmek adına pankart boyayacağınıza evladınızı sahiplenin!
App Store'dan indirin Google Play'den alın