• 4
    ikisinden birinin suçlu bulmanın gayet basit olduğu gerginlik.

    biri futbol takımının oyuncusudur. diğeri iste bu futbol takımının hocasıdır. yeterince açık sanıyorum.

    edit: o kadar yeterince açık sandığımı ifade etmiştim ama yanılmışım. neyse bilal'e anlatır gibi anlatıyorum.

    biri yuhalandığı için saha kenarına gelip, kaptanlık pazubandını fırlatıp oyundan çıkmayı isteyen ve akabinde üzerindeki formayı çıkartıp teknik heyete uzatmış bir futbolcudur. hele bir de küfür etti deniyor ki görmezden geliyorum. diğeri ise oyunda kalması gerektiğini, tutup kolundan saha içine doğru sokmaya çalışmış bir hocadır. yok sakatlanmış da bilmem ne. sakatlanan oyuncu formayı çıkartıp teknik ekibe mi uzatıyor ? racon bu mu artık.

    fatih hoca bu tarz türk futbolcuların hakkından iyi geliyordu. hiç birine yüz vermiyordu. höt dediği zaman duruyorlardı yerlerinde, doğru. mancini yüz verdikçe astarını isteyen futbolcu sayısı artar tabi. reina'ya da giderler sortie'ye de. küfür de ederler elini de sıkmazlar.

    burası sana mancini efendi; bu heriflere yüz verme. azıcık oteriteni koy ortaya. sert ol. bu tarz durumlarda seni ve teknik heyetini ölümüne savunurum. ama adınızdan değil. üzerinizde olan ''galatasaray futbol takımı teknik heyeti'' sıfatından dolayı.

    biz de zamanında futbol takımında oynadık. hocamız bizde ne ana bırakıyordu ne bacı. ama hiç birimiz al formayı diye çıkarıp atmadık. bide bunu dandik bir semt takımında oynarken, para bile kazanamıyor iken, milyonlarca taraftarı olmayan bir kulüp için, 100 yıllık bir geçmişe sahip olmayan bir kulüp için, içerisinden metin oktay ! çıkmayan bir kulüp için.

    yeterince açık mı ?
App Store'dan indirin Google Play'den alın