resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Suudi Arabistan
Yaş:59
Uyruk:İtalya
  • 2602
    ingilizce'yi güzel konuşabildiği için iyi bir teknik direktörmüş. sözlükte yazar olmak için zeka testi falan konulması gerekiyor artık. ben sana 5 dakika içinde 50 tane ingilizce konuşabilen teknik direktör sayarım. bu mu sizin teknik direktör eleştirirken göz önünde bulundurduğunuz kriter ?

    city bursaspor seviyesindeydi dedikten sonra bakın city çok kötü bir kadroya sahipti mancini güçlendirdi demek saçma. mancini değil arap parası güçlendirdi. sen kendi ağzınla diyorsun adamlar bursaspor'du diye sonra gelmiş kadrosunda elano, robinho vardı. ya kim olacaktı ? aldığı adamların yaşı çok iyi ama genç yetenek diye yutturmaya çalışmayın. herkes az çok futbolu takip ediyor burada. o aldığı gençleri almak, normal yıldız oyuncu almaktan daha zor. bunu arap parası sağladı. aguero, nasri, silva, balotelli, dzeko.

    bir de takımı sonradan alıp ikinci yapmak normalde başarıymış ama bizim ülkemizde değilmiş. sen zaten ilk 10 hafta puan durumuna bakıp galatasaray'ı ilk beşte göremeyince sezon sonu ikinciliği hayal ediyorsan, senin aklına tüküreyim. bu kafadaki adamla futbol bile tartışmam ben. ha ingiltere'de chelsea, city, united, liverpool, arsenal gibi kulüpler varken başarıdır ona bir şey diyemem.
App Store'dan indirin Google Play'den alın