resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Suudi Arabistan
Yaş:59
Uyruk:İtalya
  • 2601
    kendisini seversiniz, sevmezsiniz, beğenirsiniz, beğenmezsiniz lafım yok ama bütün türk antrenörlerden nasıl daha iyi bir kariyere sahip olduğunu çözemediğim teknik direktör.

    fatih terim türkiye'nin yetiştirdiği en başarılı teknik direktör, bu herkesin kabul ettiği bir şey. şimdi mancini ile fatih terim'i kıyaslayınca, vatandaşlıklarından tutun ellerinde ki kadro ile neler yapabildiklerini vs ele alarak kariyerini oluşturmak gerek. fatih terim galatasaray, fiorentina, milan ve türkiye milli takımını çalıştırmış bir isim. mancini ise lazio, fiorentina, inter, manchester city ve galatasaray'ı çalıştırmış.

    kupa babında olsun, çalıştırdığı kulüp babında olsun mancini'nin fatih terim'e ne gibi bir üstünlüğü var deyin hele. zengin kulüpleri çalıştırmak mı kariyer üstünlüğü? kariyerinde 1 tane avrupa kupasını geçtim galatasaray'a gelene kadar grup aşamasının, üzerine çıkamamış bir teknik direktör nasıl türkiye'de ki herkestend aha üst kariyere sahip olur arkadaş?

    galatasaray kendisinden daha büyük teknik direktör görmemiştir diyen adama jupp derwall der, alnını karışlar ve biraz galatasaray tarihi okumaya davet ederim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın