resim
Aurélien Bayard Chedjou Fongang
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:39
Boy:1.84
Uyruk:Kamerun
  • 998
    galatasaray'in sezonuna incir agaci diken transferlerden biri oldu.

    kendisinden semih'e iyi bir partner, defansi cekip cevirecek, genis alanda da etkili, ayagi duzgun bir stoper olmasi beklendi. yani dany'nin bir seviye ustu oldugu dusunulerek alindi. ancak sanirim sakatliklarinda etkisiyle cabuklugu olmadigini gorduk. ustune agir stoperler gibi temasli da oynamiyor. pozisyon almadaki ciddi sikintilari da cabasi. bir de ustune fenerbahce macindaki gibi bariz hatalari var.

    defans bir turlu oturmadi bu yuzden. oturmadikca da ortasahaya ceyhun gibi adamlar yamanmaya calisildi, selcuk ve melo bolgelerinden koptu. 3'lu defanslar, 4-1-2-1-2'ler, turlu turlu isler denendi. en sonunda galatasaray'in savunma guvenligini en fazla saglayabildigi duzen bulunsa da takim forvet oyuncularinin profillerinin de buyuk etkisiyle hucum edemez hale geldi.

    turkiye'de sezonun en bidon transferi oldugunu yazdigim bir entry en ofsaytlarim arasinda duruyor. chedjou da yedek kulubesinde duruyor, ya sakat, ya da minimum 60 dakika kulubede duracak bir hajrovic'ten ve hakan balta'dan formayi alamiyor.

    galatasaray bir hucum takimi olacaksa chedjou'ya yer yok malesef. gecmis olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın