resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Suudi Arabistan
Yaş:59
Uyruk:İtalya
  • 2555
    şimdi direk saydırmak yerine kendimce küçücük bir analiz yapayım.

    biz neden mancini'ye destek olduk? ya da mancini kendisini savunmak için neyi öne sürüyor?

    cevap basit. dedik ki genç kanlar girsin takıma yeni bir takım oluşturalım porto olalım yok bilmem ne olalım oyuncu yetiştirelim vs. mancini de "roma 1 günde kurulmadı" tarzında açıklamalarla bu durumu doğruladı .

    lafı uzatmadan hemen sonuca bağlıyorum. 2012-2013 kemik kadrosuna bakıyoruz*.yani geçen seneyi şampiyon tamamlayan kadro.
    muslera-semih-dany-hakan-eboue-melo-selçuk-sneijder-hamit-burak-drogba

    gayet güzel bir kadro var ve iyi oyunla şampiyon olduk. gelelim bugünki maçtaki * kadroya;
    muslera-eboue-semih-hakan-ceyhun-yekta*-selçuk-sneijder-burak-umut**

    takımın beyinlerinden ve çalışkanlarından hamitin yokluğunu saymazsak neredeyse farkı yok kadronun. berirttiğim gibi melo cezaslı diye yekta drogba derbide oynasın sakatlanmasın ya da yorulmasın diye umut oynadı.

    eee beylerr. hani nerde genç/yeni takım. hani mancinin aslında muhteşem taktikleri vardı ama takım henüz oturmadı diye oynatamıyodu? hani fatih terim sıfır taktikçi bir adamdı?

    bu soruların cevaplarını hepimiz biliyoruz ama belirtilmesi gereken şu; bugün sahada oynanan futbolun içinde taktiğin "t" si bile yoktu beyler. gelişen tüm ataklar yapılan tüm hatalar oyuncuların kendi meyveleriydi.

    şimdiye kadar mancininin hep arkasında durmak istedim zaman zaman savundum amaaaaa artık yeter beyler! artık yeter!

    derbiden önce hoca değiştirmek tabiki çok çok çok büyük bir risk olacaktır ancak bence evine gitsin, beresini atkısını floryada bıraksın valizini toplasın ve ilk uçakla italyaya uçsun. gerekirse takımı da ujfa yönetsin hatta gerekirse taktikleri drogbayla melo versin. ama artık mancini sussun ve gitsin italyasında mis gibi(!) kazandığı paraları yesin

    not: o iş öyle basit değil tazminat var tazminat diyen arkadaşlara da diyeceğim o ki, yöneticlerimiz üstruplu bir şekilde konuşarak, gerekirse aba altından sopa göstererek o işi hallederler rahat olunuz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın