resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Suudi Arabistan
Yaş:59
Uyruk:İtalya
  • 2500
    "galatasaray ile şampiyonlar ligini kazanırsam heykelimi galatasaray adasına boğazın tam ortasına dikerler" demiş. ne zannediyorsun lan sen galatasaray taraftarını? biz teknik direktörsüz kaldık cevat güler ile şampiyonluk yaşadık. onu unuttuk mu? hayır. kim ya bu? bizi başarı taraftarı belliyor. şu lafı taraftara resmen bok atmak, araya kaynadı ama resmen "siz başarı taraftarısınız ondan fatih terimi destekliyorsunuz, ben başarılı olsam beni de baştacı edersiniz çünkü başarı budalası skor taraftarı aptallarsınız" demek bu.

    bu taraftar fatih terimi başarı taraftarı olduğu için mi seviyor? hayır. galatasaraya verdiği ve aşıladığı bir ruh var, ondan başkası yapamadı, yapamıyor. ondan seviyor ve baştacı yapıyor bana göre.

    taraftarla daha fazla inatlaşırsa suyu ısınır, kulüpte muhalefet çok güçlendi bence artık. bu sezonun sonucu önemli değil, galatasaray uzun vadede hedefinde sapma var mı yok mu bu önemli. o zaman şampiyonlar ligine önümüzdeki yıl da gitmek istememiz de mi başarı taraftarlığı? galatasarayın bi hedefi var kardeşim, mümkün olduğunda o arenada yer almak.

    bu adam yüzünden seneye şampiyonlar ligine gidemezsek kredisi falan kalmaz mancini'nin. uefa avrupa ligine gidersek, uzun vadede kayıp olacaktır. seneye şampiyonlar liginde oynasın, gerekirse uefada devam etsin.

    tugay hocam sen gör bunları.
App Store'dan indirin Google Play'den alın