resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Suudi Arabistan
Yaş:59
Uyruk:İtalya
  • 2491
    kendisine yapılan eleştirilerin çoğunu haketmeyen hoca. geldiğindeki kadro şampiyon olmuş kadroydu ama çok hatalarla kurulmuş bir kadroydu.

    bir tarafta sneijder var. o varsa tek forvet oynamak zorundasın. kanatlarda oynatamazsın. tek forvet oynarsan drogba oynar diyorsun ama drogba fiziken her maçı kaldıracak durumda değil. diğer tarafta 2 yıldır gol kralı olan burak var. onun da oynaması lazım. adam atıyor sonuçta. en geriye baktığımızda umut da var. hadi şimdilik onu es geçelim. sneijder+drogba güzel ikili olur kanatların birine hajrovic'i koyarız diyorsun ama bu sefer yabancı sınırına takılıyorsun.

    kadrodaki futbolculara tek tek bakıldığında hepsi iyiler ama takım olmada yabancı sınırı yüzünden birbirlerini tamamlayamıyorlar. drogba+sneijder'i kadroya ilk başta yazıyorsak o zaman burak'ı satmalıydık ve yerine kanat almalıydık. üstüne defansa bir tane yerli almalıydık.

    bu sene bizi şampiyon yapmasını beklemiyordum zaten. ilk geldiğinde takımın morali sıfırdı. bırakın takımı ne yönetimin ne taraftarın ne de camianın morali düzgündü. yönetim iyice çuvallamış ve paniklemiş, camia şaşkın, taraftar ise ne yapacağını bilemez haldeydi ama kızgın ve öfkeliydi. futbolcuların hali nasıl olsun.

    böyle bir ortamda zaman zaman çok iyi işler çıkardı. gelecek sezonda takımda görmek isterim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın