• 3
    1) kötü gün dostluğundan anladığımız şeyler farklı demek ki. kötü oynayan futbolcuya iyi oynuyor diyerek kendimizi kandırınca mı kötü gün dostu oluyoruz?

    2) ortalığı karıştırmak?? sldkfjslkdjfs heee evde - işte otururken diyorum ki "gidip bi ortalığı karıştırayım". çok fazla akp-chp-mhp mitingi izliyoruz biz. bence yasaklanmalı böyle şeyler.

    3) benim yazdığım bir eleştiriye 10 dakikada sabır taşabiliyor, bu normal... ben 30 maçtır sahada ayakta duramayan bir futbolcuya sabrediyorum, 30. maçtan sonra ağzımı açıyorum bu mu anormal?

    4) selçuk'u hamit'i kimse kimsenin önüne atmıyor. çok basit bir şey söylüyorum, gir bak eleştirimde sorduğum sorulara. ne yapmış selçuk bu sene. ligin 3-5. haftası değil, toplamda 30 belki daha fazla maç yaptık. biri çıkıp desin ki "birebirde çok kuvvetli"... biri çıkıp desin ki "omuz omuzada yıkılmıyor" biri çıkıp desin ki "oyunu dikine kurabiliyor" biri çıkıp desin ki "çok yaratıcı"... deyin la biriniz işte. aynı maçları aynı stadda izliyoruz. "önceki iki senedeki şampiyonlukların mimarı" olduğunu da söylüyorum o kadar laf sokan ben. 30 maç beni tribünde kahretmiş bir futbolcuyu eleştirmeyeyim yani he mi? hele de az entry giren birisiysem benim eleştiri hakkım yok he mi?

    5) ben de yönetime bi soru sorayım: "ooo ne harika topçularımız var, ondan deplasman performansımız bok gibi... ondan fener 10 puandan fazla fark attı bize. fenerbahçe tarihinde ilk kez 5 maç önceden şampiyonluk ilan edecek bizim sayemizde" mi demeliyim? bu sözlüğü goygoy yapalım diye mi kurdunuz? ceyhun da iyi topçu ama şimdi...
App Store'dan indirin Google Play'den alın