resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Suudi Arabistan
Yaş:59
Uyruk:İtalya
  • 2475
    kendisinin eleştirilecek yanları da var eleştirilmeyecek yanları da. mesela adam bu takımı ben kurmadım dediğinde haklı. kurdu mu ? kurmadı. adam bu konularda haklı. ee ara transfer dönemi ? bir çok oyuncu alındı falan. kendimizi kandırmayalım ara dönemde başarılı olmuş oyuncu sayısı kaç dünya üzerinde ? bu transfer edilen oyuncuların ise çoğu genç.

    ama şu konuda hak tanımıyorum kendisine. sahada gezinen selçuk'u neden oynatıyorsun ? daha iyisi yok falan diyoruz. yahu fifa mı bu pes mi ? hani pes'te oyuncu düşüşte bile olsa oynatırız ya. onun gibi mi ? öyle değil anam. çıkaracaksın. burak ? verim alamıyor musun ? çıkaracaksın. koy oraya ismail berk'i. vallahi ağzımı açarsam adam değilim.

    bak ne güzel diyorsun, ''ben geleceğin takımını oluşturmak için geldim. aldığım oyuncuların çoğu geleceğin takımı için.'' tamam çıkar burak'ı oyundan de ki ''bu adamda gelecek yok. ben istemiyorum.'' allah derim. gerçekten kafasında bir şeyler var bunu öyle böyle yapmaya çalışıyor derim. ha bu burak değil yani x bir futbolcu. kim olursa olsun.

    bu adam buraya harbiden devrim yapmaya gelmiş dedirtemiyorsun bize. sen bana bir ışık ver bende sabır eyleyeyim.

    peki gelecek planlarında burak ve selçuk var ise napacaz ? vallahi orada sıçtık bence. burak ve selçuk'un bugünü yok. geleceği olma imkânı ise sıfır.

    bize umut ver hoca umut.*
App Store'dan indirin Google Play'den alın