resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Suudi Arabistan
Yaş:59
Uyruk:İtalya
  • 2461
    dün akşamki basın toplantısında sözüm ona gider yapmış hocamız. şimdi eğriye eğri doğruya doğru dememiz lazım. mancini öncelikle kolay bi göreve gelmedi. evet galatasaray avrupa standartlarında bir kulüp ancak oynadığımız lig ve lig organizasyonu asla o standartlarda değil. dün akşamki ve kayserispor maçı sonrası açıklamalarında tek katılmadığım nokta ben bu takımı sezon başı almadım serzenişidir. böyle savunma olmaz. fakat taraftarın 2 senede oluşan başarı eşiği o kadar yüksek ki dış tahrikler ile birlikte tahammülsüz oluyor. elbetteki bende bir taraftarım hatta kayseri maçında o anlık sinirle ağzıma geleni saydım. fakat sonra durup düşününce suçun sadece mancini'de olduğunu düşünmenin hata olduğu fikrine sahip oldum.

    bi kere mancini gibi bir antrenörü galatasaray'a getirebilmek başarıdır. fakat onu yönetememek onun çalışma alanını sağlayamamak yönetim başarısızlığıdır. mevzu ne abdülrahim albayrak ne bülent tulun ne fatih terim'dir. olay tamamiyle futbol şubesinin yönetilememesidir. türk oyuncuların mantalitesi ne yazık ki kurumsal başkanımızın düşündüğü düzeyde değil. başkanımız kurumsal yapıyı sözüm ona dizayn ederken içeride ki yapının kendiliğinden düzeleceği gafletine kapılmıştır.

    an itibariyle pek çoğumuzun derdi takımın sahada ki uyumsuzluğu ve mücadele edememesi. burada mancini bu takımı ben kurmadım cümleleriyle kendini kurtaramaz aynı şekilde yönetimde bu işten bu hocanın problemi diyerek sıyrılamaz. takım sahada bir sistemi uygular yada uygulayamaz buna laf yok ama takımın sahada mücadele etmez ise oyuncuların neredeyse tamamının birbirleri arasında problemi varsa sorunun büyüğü buradadır.

    taraftarlar olarak sakin ve serin kanlı olma vaktidir.`" yönetim istifa "`` imparator fatih terim "` sloganları atmak kolay ama çözüm değil. eğriyi doğruyu ayırt etme zamanı zor günler bizi bekliyor ve bizler zor günlerin adamlarıyız. gerçek galatasaray taraftarı hiçbir zaman hiçbir yönetimin uşağı taşeronu olmamıştır. * belki sarımızın yanında lacivert olsaydı ünal başkan çok daha rahat ederdi ama bizim farkımız sarının yanında kırmızı olması.
App Store'dan indirin Google Play'den alın