resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Suudi Arabistan
Yaş:59
Uyruk:İtalya
  • 2458
    bu ülkeye bir çok değerli yabancı hoca ve yabancı hoca geldi. başarılı olanları oldu olmayanları oldu. başımızın tacı yabancı hocalar ve oyuncularımız oldu.

    ülkemizde yabancı düşmanlığı yok tam tersine sanılanın aksine yabancı hayranlığı var. iç boş dayanaksız laflarla yabancı düşmanlığı lafları ile her şeyin bokunu çıkarıp bindiğimiz dalı kesiyoruz.

    kendisi hakkında eski hoca ile devam etseydik şl de daha fazla gol yerdik vs ile ilgili enkaz devraldım laflarından sonra ne desem bilemiyorum. kendisinin şl karnesi niçin düşük? hangi takımla avrupa'da hangi kupayı aldı? bok attığı hocanın avrupa'da bir kupası var.

    kendisi hakkında tanımın şu şekilde; bizi futbolu yeniden öğretti denecek kadar övgüler dizilen yabancı hayranlığının en güzel örneği, oyun okumaktan bir haber, ezbere oyuncu değiştiren, sorunları göremeyen sıfır kenar yönetimi olan, hedefsiz, 10 yaşındaki çocuk gibi, shrek'teki kısa boylu prens klonu, sözde defans ustası. italya milli takımını değil olsa olsa katar milli takımını çalıştırır oradan da 3 sene sonra emekli olur. ben 14 sene şampiyonluk bekleyen neslin içindeyim çok kötü hocalar gördüm bu değerde bir kadroyu böyle kötü yöneten bir hoca ise görmedim. stadı olmayan beşiktaş'ın hocasının elindeki kadrosunu yönetme performansının %70'ni hocada görsem sabırlı olalım diye ilk bayrağı taşıyanlardan olurum.

    sergen'in takımı karşısında rezil oldu. gaziantep'in takım değeri galatasaray'ın banka borcunun yıllık faizinden daha düşük. ancak sergen'in takımı bizi yarı sahamıza hapsedip 1000 pas yaptı, hocasız bursaspor'a karşı kendi sahasında 2-0 dan 2-2 beraberliği zor alıp fark yemekten kurtuldu (burak atsaymış !!! çıldırmak içten değil bursaspor kaçırdıklarını atsa maç herhalde 4-8 biterdi).

    ilk yarıda karabük maçında kadroyu hatırlayın 2 kanat amrabat ve bruma kadroda yok 6. stoperi, dany kenarda. bunun gibi onlarca örnek yazılabilir. her maç adım adım takımın tüm artı özelliklerini yok etti. bruma hoca gelmeden önceki oyununun onda birini mancini ile oynadı mı?

    çok övülen 8 şubat 2014 galatasaray eskişehirspor maçında (3-0) muslera ve top şansı sayesinde maç berabere bitmedi. ancak ne hikmet o maçta hoca göklere çıkardı.

    bir maçı çevirmesinden vazgeçtim maçların ilk yarılarının skorları ile ikinci yarılarındaki skorları toplasam %70 ya aleyhimize gelişti veya skoru çeviremedik. bir maç çevirmekten vazgeçtim maçların ikinci yarılarında takım 20 dakika top oynayamadı.

    baskın bir seçimle özenle başkanımız tarafından seçilen yönetim kurulu üyeleri kötü yönetimden dolayı tazminatını ceplerinden ödeyerek hocayı bu sabah göndermelidir. aksi halde önümüzdeki yıl ilk 6 ya zor girer, yapılan onca yatırım ise çöp olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın