resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Suudi Arabistan
Yaş:59
Uyruk:İtalya
  • 2456
    kendini aklayıp, bütün suçu sağa sola atmak için düzenlediği basın toplantısı efsane olarak nitelendirilen teknik direktör. kendisini savunma reflekslerinden biri de bulunduğu takımın kötü olmasıymış. guardiola gibi yıllardır kurulu olan bir düzene gelmemiş.

    şu sorunların cevabını kendisi veya sözlükteki fanlarından biri versin. madem takımdan memnun değildin, devre arası yaptığın transferlerden neden 1 tanesi ilk 11'de oynuyor arkadaş? neden takımın eksiklerini tespit edip, ona göre takviyeler yapmadın? sanki beyzademizi döküntü oyunculardan oluşan bir takıma getirdik de, hem hayıflanıyor hem de yeni bir düzen kurmaya geldiğini iddia ediyor. sanki burası üst düzey takımların olduğu bir lig anasını satayım. sen bu ligin en büyük takımına geldin. elinde ki kadro 2 senedir şampiyon olan bir kadro. sana yeni sistem kur diyen kim? bu takımın eksiklerini bul, takviye et ve sahaya sür diye geldin buraya. adam burayı rusya ligi falan sanıyor herhalde. kardeşim sen galatasaray'dasın. bu takımın kötü futbol oynama ve yarıştan bu kadar erken kopma lüksü yok. zaten 2 yıl öncesinde uzun süre zor zamanlar geçirdi bu camia. onun üzerine bir düzen kurdu ve 2 yıl lige ambargo koydu. sen bunu devam ettiredim, beceremedim diyemiyorsun da ne düzeninden bahsediyorsun ya?

    çıkmış ülkeyi üstü kapalı küçümseyerek kendini aklamaya çalışıyor. yemezler hocam yemezler. büyük kulüplere gitmemişte bize gelmiş. tabi kesin öyledir, seni madrid'ler istemiştir ama sen bizi seçmişsindir kesin. bir ara rijkaard'ta böyle triplere girerdi. galatasaray'dan ayrıldı burada fanları başladı ağlamaya milan'a git hocam sen buraya yakışmıyosun, liverpool'a git biz seni haketmiyoruz. adamın gittiği yer suudi arabistan oldu. orada da bir halt beceremedi, 1 sene hollanda'da takım bulurum diye dolaştı. sonuç olarak teknik direktörlüğü erken yaşta bıraktı. bununda gidişatı o.

    kimse kendisinden avrupa'da üst düzey bir şeyler beklemedi. biz oynanan bu boktan futbolun hesabını soruyoruz. kendisinin oyuncularla maytap geçer gibi, maç içinde 3-4 defa taktik değiştirtip adamlar ne yapacağını şaşırınca kenarda oyunculara bağırmasından mütevellit, bizde kendisinden hesap soruyoruz ne yapıyorsun diye? nasıl ki onun bağırması meşru, aradan geçen bu kadar zamanda takımın ufacık bir ışık vermemesinden dolayı bizim hesap sormamızda meşru.

    gerçek manada kaliteli teknik adamlar bu ülkede çok şeyler başardılar. yerli olsun yabancı olsun bu böyle. her gelen yabancıyı pohpohlamak için ülkenize bok atmaktan vazgeçin artık. bu ülke eski kafalıydı, burada hiçbir şey yapılmaz bla bla bla. zaten bir ülke suçlu, bu sinyorların hepsi melaike. millet mourinho'yu kovuyor, biz zırnık hayır gösteremeyen en ufak bir umut ışığı veremeyen adamı eleştiremiyoruz. mourinho bile bu adamı eleştiriyor hani şu örnek gösterdiğiniz adam. hani diyorsunuz ya, mourinho gelse aynısını yapar bu taraftar diye. o mourinho bile mancini'nin taktiği ile dalga geçiyor. siz kendinizi pohpohlayın pollyanna misali.

    şu taraftar ne zaman kurtulacak yabancı hayranlığından çok merak ediyorum? allah bu gibi yabancı hayranı taraftarlar oldukça bu camianın ve bizim yardımcımız olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın