resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Suudi Arabistan
Yaş:59
Uyruk:İtalya
  • 2416
    kötü oynanan maçın siniriyle ağır eleştirmek istemiyorum yalnız takımın bu kadar tanınmaz hale gelmesinin nedeni sadece burak yılmaz'ın kaçırdığı goller mi?

    takım bildiğin oynamıyor, oynayamıyor. tamam burak yılmaz gol kaçıyor tamam selçuk formsuz ama bu kadar kötü futbola sadece bunlar sebep olamaz.

    adamın takım ile alakası yok geleli neredeyse 1 yıl olacak daha hale düzenli bir kadrosu yok. şimdi mancini sevenler bu eleştiriyi duysa ''adamın taktiği o'' der.

    kusura bakmayın ama ben dünya üzerinde her maç önemli bölgelerin oyuncusunu farklı oynatan bir teknik adam görmedim. zahmet olmazsa bi bakın mancini city'i çalıştırırken aynısını mı yapıyormuş.

    örneğin 25 mart galatasaray bursa maçına bakarsak; bu kadar önemli bir maçta defasın göbeği neden burdisso? yedekte semih bekliyorken neden yani hayır yani neden cidden anlamıyorum.

    neyse kendisini beğenenlerde vardır kalmasını isteyenlerde vardır ama ben sevmiyorum ve kalmasının takıma zarar vereceğini düşünüyorum.

    buna benzer görüşlerimi yine bir türkiye kupası maçı sonrası * söylemiştim ve maç içinde çok ''vasıfsız'' kaldı demiştim diye 1 ay ceza almıştım. aynısını şimdi söylesem eminim ceza filan almam. bunlarda sözlük kuralları işte.
App Store'dan indirin Google Play'den alın