resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Suudi Arabistan
Yaş:59
Uyruk:İtalya
  • 2386
    galatasaray'a geldiginde ligde 6, sampiyonlar ligi'nde de 1 maç oynamistik. bu maçlardan 2 galibiyet (besiktas ve antep), 4 beraberlik (bursa, eskisehir ,antalya, rize) ve 1 maglubiyetle ayrilmistik (real madrid).

    sonra mancini bambaska sistem deneyecegim dedi. dogrusu iyi oynadigimiz da çok oldu. sampiyonlar liginde 3 maç iyi oynayarak gruptan cikmayi basardik. torino'dan alinan 1 puan ve kopenhag karsisindaki istahli futbol sonrasi juventus'u evimizde destansi bir sekilde yenerek gruptan cikmayi basardik. fakat ligde isler istedigimiz gibi gitmedi. galatasaray bu sezon oynadigi lig maclari icinde kaybetmeyi hakettigi tek maçi kaybetti. o da mancini'nin ilk maci olan akhisar deplasmaniydi. onun disinda fener maçi net bir beraberlik maçiydi. fakat esas problem deplasmanlardaydi. istanbul disinda kazandigimiz tek sehir var hala, o da kayseri. toplam deplasman galibiyetimiz 3 (iki kayseri maci ve besiktas maci). iceride bu haftaya kadar hep kazanmistik ama bu sefer de kaybettik ve lige buyuk olcude havlu attik. artik tek beklentim ikinci olup dogrudan sampiyonlar ligi'ne gitmek ve fener'i yenmek.

    mancini'ye donelim. bu surecte mancini oncelikle gol yemeyi durdurmak istedi. bunda da basarili oldu ama takim bir sekilde deplasmanlarda skoru eline gecirip rahatlayamadi. bunda verilen verilmeyen penaltilar, kartlar, direkten donen toplar falan da etkili ama ayrica galatasarayli oyuncularin bariz bir psikolojik sorun icinde oldugu da goruluyor. mancini maalesef bunu asabilmis degil. elinde cok buyuk karakterde futbolcular var ve bunlardan hangisini kesebilecegini bilmiyor. daha sneijder'i ortada, burak'i ilerde oynattigi bir mac olmadi. olabilecek gibi de degil. iyi gitmiyor mancini. sorumlu o mudur? hayir. bu sezonun bu hale gelmesinin nedeni suphesiz ki aysal-terim gerginligidir. ama bunun da tespiti gerekli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın