resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Suudi Arabistan
Yaş:59
Uyruk:İtalya
  • 2384
    açıkçası sol kanada sneijder ısrarı ve selçuk'tan sürekli kötü oynamasına rağmen vazgeçmemesi dışında genel bir hatasını bulamıyorum. oyuncu değişiklikleri facia ama bu hata değil yeteneksizlik, lazio taraftarı bi arkadaşım var italyan arada konuşuyoruz, kariyeri boyunca oyuna müdahale konusunda beceriksizliğiyle öne çıkmış bir hoca zaten mancini.

    diğer yandan, engin ve amrabat'ın yokluğunda, ontivero'nun da fizik olarak hazır olmadığı takımda emre çolak da sakatken sol açığımız yok. sneijder'i oraya koymadığı zaman orada oynayacak adam yok takımda. yani kadroda sıkıntı var. devre arası yapılan transfer operasyonu çok da mantıklı olmayan hamleler içeriyordu. burdisso geleceğine mesela riera ile amrabat'tan biri tutulabilirdi.

    halihazırda en azından işleyen bir sol bekimiz ve yine fena olmayan bir sağbekimiz de varken geçen sezonki diamond 4-1-2-1-2 de denenebilirdi aslında. bu durumda da sneijder kendi yerinde oynar, burak'tan top sürmesi, pas alıp vermesi falan beklenmez, herkes yapabileceği işleri yapardı.

    edit: ontivero'nun adını düzelttim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın