resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Suudi Arabistan
Yaş:59
Uyruk:İtalya
  • 2381
    şu "mancini motive edemiyor" savına bu kadar tutunmayı anlamış değilim gerçekten.

    fatih terim'in en iyi yaptığı işti bu doğru. fakat profesyonel bir futbolcunun buna ihtiyacı olmaması lazım ya! ben mi yanlış düşünüyorum?

    çıkacak işini yapacak futbolcu bu kadar basit. niye bu kadar şımartıyoruz, kabulleniyoruz türk oyuncuların bu kaprisini anlamış değilim. ben kabullenmiyorum böyle bir durumu kesinlikle. şımarıklıktan başka birşey değil bu.

    teknik direktör azarlar, yerin dibine sokar, hakkını vermez moralin bozulur anlarım. e durup dururken ne oldu da bu kadar düştün arkadaş? taraftar kızar kapris, hocası oyundan alır oflar puflar (burada bazı yabancılar da dahil) bu ne amk? zorla gel oyna dedik sanki beyefendilere.

    hani halısahada iyi oynayan ama tribinden,kaprisinden geçilmeyen, çağırmak istemediğiniz adamlar gibi. hani 2 pas alamayınca sahayı falan terk etmeye kalkarlar :(

    takım onlarla dolu sanki, aman iyi oynasınlar olay çıkarmasınlar diye yemek ısmarlamak zorundayız hepsine.

    mancini'nin taktiksel hataları, egolarından kaynaklı yanlış kararları yok mu tabi ki var. ama motivasyon olayı şu modern futbolda çok daha gerilerde.olmalı. profesyonel futbolcu dediğin hocasıyla çok büyük problemi şusu busu yoksa çıkacak adam gibi oynayacak net kere net.

    yoksa bu iş haydi aslanlarım , yakın yıkın koç yumurtaları, bana kellelerini getirin ile olmuyor. olmaz.

    herkes yaptığı işe, bulunduğu yere saygı duyacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın