resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Suudi Arabistan
Yaş:59
Uyruk:İtalya
  • 2367
    her maçtan sonra forvet oyuncularımız çok gol kaçırdı , galibiyeti haketmiştik açıklamalarıyla artık sabrımı taşıran teknik direktörümüz.
    tamam kabul ediyorum olmayacak goller kaçırdık , burak - umut gibi oyuncular formsuzluktan ölüyor, evet selçuk sahada hayalet gibi kabul.
    peki soruyorum mancini efendi ; ne zaman selçuk'u şu takımdan kestin? formsuz oyuncu , kesik yiyince kendine gelir. peki sahada selçuk'u bu kadar rezil gören umut gündoğan , emre çolak tribünden maçı izlerken forma haklarının hiçe sayılmasını gördüklerinde adaleti sorgulamayacaklar mı ?
    sneijder'i sol öne hapsetmenin açıklaması nedir ? fatih terim sneijder'i istememesine rağmen onu bir kez solda denemiş ve bu kararından hemen vazgeçmişti. yanlış anlamayın ben terimci falan değilim. sadece galatasaray'ın menfaatini istiyorum.
    dakika 87 olmuş. yanlış hatırlamıyorsam rize maçıydı. takımın uzun top oynayacağı gün gibi ortadayken drogba'yı çıkarıp ceyhun'u oyuna alman neyi ifade ediyor hocam ? chelsea maçında isabetli şut çekemedi bu takım. nasıl bir taktik planlama yaptın ? maç boyunca kendi ceza sahamız önünde paslaşıp durduk , oyun kurucumuz kalecimiz fernando muslera'ydı . herkes ona geri attı , muslera ne yapsın ileri vurmak zorunda. bu nedenle ona kızmak yanlış olur .
    dün akşamki kayseri maçında yine muslera'ya geri atılan top ve kısa düşen pas sonucu yenilen gol. bu aynı sahneyi kaçıncı izleyişimiz hoca ?
    maçtan sonra şampiyonluktan söz etmek doğru olmaz işimize bakacağız açıklamasını hangi yüzle yaptın sorabilir miyim ?
    hocam olmadı işte , bu sezon her açıdan rakiplerimizin kat kat önündeyken kendi kendimizi bitirdik , hatta ikinciliği bile tehlikeye attık.
    bundan sorumlu kimse futbolcu , yönetim , teknik direkötür artık taraftara hesap verme zamanı geldi.
    bu taraftar galatasaray için neler çekiyor , karda kışta takımını yalnız bırakmamak için işinden gücünden vazgeçiyor , karşılığı bu mu?
App Store'dan indirin Google Play'den alın