• 1
    lig tv'de çalışan kadın sunucu. günaydın futbol başta olmak üzere çeşitli programlarda görev yapıyor. ekşi sözlük'te yazılanlara göre aslında bir avukat olan kendisi kanalın hukuk bürosuna başvurmuş ve güzelliği sebebiyle sunucu olarak işe alınmış.

    dürüst olmak gerekirse en güzel bulduğum kadın sunucu kendisi olabilir. şimdi güzellik diyoruz da buna sebep olan asıl mevzu futbola alakasız durmasına karşın artık ders mi almış hatim mi indirmiş bilmiyorum, aşırı güzel anekdotlar veriyor ve düzgün cümleler kurarak bildiklerini paylaşıyor. bu ikincisi aslında hukuk altyapısıyla ilgili olabilir fakat futbola ilgisi eğer çok çok küçük yaşlardan beri yoksa kendisini aşırı derecede geliştirdiğini söyleyebilirim.

    eskiden kadın olsun güzel olsun hesabı bu tip sunucular tercih edilirlerdi fakat gudjohnsen ya da borussia mönchengladbach gibi isimler işin içine gerince foyaları meydana çıkardı. tuğçe saatman prompter mı kullanıyor artık ne yapıyor bilgisi iyi hoş da diksiyonu da maşallah yani. farklı yaş grupları içerisinde ele alacak olursak genç tayfadan kendisini tek geçerim, üst gruptan da pınar argun her zamanki favorim.

    ulan türk televizyon tarihinin açık ara en kıl, en uyuz kanalını çekilir kılan sebeplersiniz resmen.
App Store'dan indirin Google Play'den alın