resim
Aurélien Bayard Chedjou Fongang
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:39
Boy:1.84
Uyruk:Kamerun
  • 992
    18 mart 2014 chelsea galatasaray macinin basinda rezil bir futbol oynayacagini anlamistim. yanimdaki arkadaslara ozellikle chedjou'yu iyi izleyin dedim. mac basindan sonuna kadar kufur ettik. en ufak bir preste topu muslera'ya dondu. en kritik anlarda rakibe hic mudahale etmedi. stoper oyuncusu gibi degil ortasaha oyuncusu gibi defans yapti.

    yedigimiz ilk golde eto'o'nun onune kaysa eto'o sut atmaktan vazgecebilirdi veya cektigi sut chedjou'dan donebiilirdi. ama kendisi altipasin icinde kaleciyle karsi karsiya olan rakip forvete sadece ayaginin bir kismini havaya kaldirarak savunma yapmayi tercih etti.

    bizden once oynadigi takim olan lille'de cok rahat bir savunma futbolu varmis anladigim kadariyla. hani defansin usengecliginden de gol yiyebiliyorlarmis, teknik direktorleri boyle bir hak tanimis arkadaslara. yoksa bu rezil defans oyuncusu dunyanin hic bir yerinde stoper oynayamaz.

    kendisine verilen 7.5 milyin euroya yazik olmasin diye galatasaray futbol takimi'na yazik oluyor resmen. acilen a2'ye gonderilip sezon sonunda uce bese bakmadan baska bir takima satilmasi gereken oyuncudur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın