resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Suudi Arabistan
Yaş:59
Uyruk:İtalya
  • 2267
    dizilişleri , oyuncu performanslarını bir kenara bırakarak yazıyorum , kendisinin deplasmanlarda takıma empoze etmek istediği oyun tarzını anlayamıyorum , eleştirmek istiyorum ama neyi eleştireceğimi bile bilmiyorum. semih bir ara mancini uzun top oynamamızı istiyor , pasla çıkmamızdan yana demişti mesela ama karabük deplasmanına bakıyorum sahadaki herkes uzun top atıyor sonra chelsea deplasmanı oluyor takım hayvani bir pres yiyor semih çılgınlar gibi pas hatası yapıyor hala uzun top oynamıyoruz . topu şişirmek ayıp ya da günah değil yeter ki bunu doğru kullan. eğer topu şişirdiğin adamın çevresine futbolcuların yanaşmıyorsa hiçbir önemi yok o şişirilen topun. karabük maçını açın izleyin , topu şişiriyoruz topa bir şekilde biri kafayı vuruyor ama bakıyorum selçuk ve melo hala kendi yarı sahamızda. ben futboldan çok iyi anlamıyor olabilirim , anlayan anlatsın nedir mancini'nin deplasman sistemi, stratejisi. chelsea'ye elenebilirsin futbolun olağan akışı bunu gerektirir zaten diğer türlüsü seni farklı biri yapar benim sitemim chelsea'ye niye elendik değil niye biz bu kadar çaresiz oynadık. sanıyorum deplasman öncesi maç toplantısında şu diyalog geçiyor ;

    - gol yemeyin , iyi kapanın nasıl olsa 1 gol atarsınız.

    kendisine dair ikinci eleştirim ise , kendisinin hayranı bazı taraftarların, abi ezber bozuyor havaları . hocam biz millet olarak bir şeyleri çok zor ezberleyen takımız gözünü seviyim o kendimize zor yeten ezberimizle daha fazla oynama.

    ve son sitemim, 2013-2014 sezonu devre arası transferleri olacak, şampiyonlar ligine 3 değişik isim verebilirdik biz burdisso,hajrovic ve telles'i verdik. galatasaray'ın 3 tane yabancı alıp şampiyonlar liginde sadece birini kullanabilmesi bence kabul edilemez. transferleri kendisi mi yaptı yönetim mi bilmiyorum ama kim yaptıysa büyük bir hata yaptığı ortada. yabancı sayısı sınırsız olsun diye kafa yoran arkadaşlar yabancı sayısı bu kadar sınırlı iken aldığımız yabancılara bir baksın , hakikaten bunun bizim için en önemli sorun olup olmadığını tekrar sorsun kendine.
App Store'dan indirin Google Play'den alın