resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Suudi Arabistan
Yaş:59
Uyruk:İtalya
  • 2241
    ya hala fatih terim ozlemiyle mancini'ye mi giydiriyoruz? bu mu yani, bu kadar mi bizim hayat gorusumuz? onumuzdeki 5 sene galatsaray'a gelmesi imkansiz olan ve gideli 7 ay olmus eski teknik direktorumuz icin ortaligi verveleye mi veriyoruz? bravo

    mancini en buyuk hatasini burak, selcuk, chedjou ve drogba'a guvenerek yapiyor. ne yardan ne serden vazgeciyor. ancak bu mactan sonra bir karar vermeli. bu takimda burak forvet oynayacaksa sneijder ve drogba'yi sahaya surmesine gerek yok bari mac basi ucretlerinden yirtariz. cunku selcuk burak tek basina bir oyun seti ama baska bir oyunu kaldiramayacaginiz bir oyun seti.

    eger ben futbol oynayip kazanmak istiyorum diyorsa, oyleyse ya ikisini birden ya da en azindan burak'i kesecek ve takimi aksat oynatmaktan vazgececek.

    surekli kesemedigi oyuncular yuzunden taktik deneyip durdu, zurnanin zirt dedigi yere geldik. bir karar vermek zorunda.

    oteki ihtimalleri dusunmek zorunda olan teknik direktorumuz.

    edit: benim burada mancini'yi elestirdigim ama hala terim uzerinden konusmanin ise yersiz oldugunu vurgulamaya calistigim anlasiliyordur umarim. yani mancini elestirilemez degil, terim adini kullanarak mancini'ye giydirmek sacma. neden kotu sebeplerini yazin, elestiri desin insanlar, sadece terim ne sahaneydi bak nasil ozledik diyince elestirmis olmuyorsun. sadece ortaligi karistirmis oluyorsun. futbol biliyorsan futbol konusursun, bilmiyorsan dedikodu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın