2013-14 UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu Rövanş Maçı
21:45 Stamford Bridge
2 - 0
  • 298
    1) takimin sampiyonlar ligi'nin ust duzey takimlarinda eleme turlarinda nefesi iki maca yetmiyor. tatli umutlarla -ki taraftar olarak ben de umut ediyordum bu normal bir sey- gercekcilikten uzaklasiyoruz. chelsea gibi bir takima birakin gol atmayi, pozisyon bulacak ayaklara yeterince sahip degiliz, bu gercek gozardi edildi, kendimizi kandirmayalim.

    2) takim yardimlasmiyor, gecen seneki 2.turda da schalke'ye karsi da bu eksikligimiz barizdi ama schalke'ye karsi maci cevirebilmen chelsea'ye karsi oldugundan cok daha az zor. top ayagimiza geldiginde muthis bir pres yiyoruz, presten topu cikarabilecek kalitemiz yok, olsa da pasi atan presi assa pasi alanda mutlaka kontrol sorunu oluyor, topu rakibe veriyoruz.

    3) devsirme kanatlarla oynuyoruz, ortada oynamasi gereken sneijder kanattan da gidemesigi icin aleyhimize bir tasla iki kus vurulmus oluyor. burak kanatta oynayamaz, gerci forvette de oynayamaz, hele ki sampiyonlar ligi gibi kalitesini fersahlarca asan bir duzeyde. kanatta oynadiginda defansa yardim is isten gecince geliyor burak'tan, sahada resmen yuruyor. diger ozellikleri bildiginiz gibi, ligde hadi defansin salakligindan ya da yavasligindan gol atiyordu ama bu arenada oyle bi an kirk yilda bir ya gelir ya gelmez, vermezler.

    4) selcuk da sampiyonlar ligi icin yetersiz. evet, maestroydu, cok sevip bagirimiza bastik ama boyle adamlari putlastirdigimiz icin sevgimiz gercekleri gormemizi engelliyor. bir kere cok agir, cabuk degil, sampiyonlar ligi'nde cabukluk ve ceviklik orta sahalar icin cok onemli diye dusunuyorum. yekta da ortalarda yok. melo da sariyi yiyince dogal olarak dizginliyor, yapabilecegi seyleri ve gosterebilecegi sertligi kirmizi kart endisesiyle cok asagilara cekiyor.

    5) top tutan adam yok, cogalmamizi muthis olumsuz etkiliyor, drogba efendi daglara taslara sut cekiyor, belki de bu pozisyon kisirliginda en onemli silahimiz duran top iken, drogba gibi kafasiyla ates edebilen bir adam varken nadir buldugumuz pozisyonlar heba oluyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın