• 146
    stevan jovetic'in kesinlikle transfer edilmesi gereken oyun. peynir ekmek gibi gol atıyor asist yapıyor kerata. o olmazsa bir benzeri daha var daniel aquino bunlar aynı.
    orta sahaya yanlışlıkla palombo, veloso, lassana diarra 3lüsünden birini alırsanız her türlü can yakıyor bu babalar. moutinho'yu almak isteyenler için ise bir uyarı yapayım kesinlikle play maker oynatılmalı bu baby face yoksa 7 ortalama bile yapamıyor. sonra yok efendim bu kadar yetenekle niye böyle anne diye sitem etmeyin. gökhan inler'i de epey yararlı bir orta saha yapmışlar deneyin üzülmezsiniz her sezon 10 golü var. ayrıca sağ açık için marquinhos'dan daha faydalı adam da yok gibi. sol bek için aleksandar kolarov 'u lazio'dan koparmaya bakın. müthiş ortalar ve süper şutlar çıkarıyor bu arkadaş. sağ bek için rafinha'yı schalke'den çalın gayet düşüyor iyi fiyata. stoper için alternatif çok özellikle miranda ve thiago silva mis fiyata geliyor. fakat criscito ve federico fazio transferi elzem adamlar ilk sezonda yoksa fiyatları 10 misline yükseliyor. bazı oyunlarda gerard pique'nin 20 milyon dolar'a transfer listesine koyulduğu da tarafımdan gözlemlenmiştir. bulursanız affetmeyin.
    ayrıca 2 sene sabredecekseniz federico laurito 'yu 3 sene sabredebilecekseniz de vaclav kadlec 'i kadronuza itina ile dahil edin. uzun vadede bunlardan ötesi yok...
App Store'dan indirin Google Play'den alın