resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Suudi Arabistan
Yaş:59
Uyruk:İtalya
  • 2200
    kendisini severim. ama yenilmemeye verdiği önem bazen yenmeye verdiği önemi geciyor. ancak unutmaması gereken sey galatasaray kulubunun beraberliği maglubiyetten pek de farklı görmediğidir.

    galatasaray sanıyorum ki ligin en cok berabere kalan takımı. ve en az maglup olan takımı. ama seneyi 10 beraberlik 2 maglubiyetle tamamlayacagımıza o 12 macı 6 galibiyet 6 maglubiyet seklinde bitirsek bile o 10 beraberligin getirdigi puandan +8 fazla alırdık.(u: 2 beraberligi manciniden once aldıgımızı biliyorum ben kabaca bir hesapla ornek verdim) yani savunma guzel sey ama stabil olarak alınan 1 puan sampiyonlar ligi macları dısında cogu zaman anlamsız. fenerbahce deplasmanı tarzı maclardan bahsetmiyorum, rizespor yada antalyaspor tarzı deplasmanlardan bahsediyorum. oncelikle yenilmekten bu kadar cekinmemeli ve daha atak odaklı oynamalıyız. yoksa her deplasman macımız 0 0 skoruna kitlenmeye musait ve gordugumuz gibi o sekilde de bitiyor.

    velhasıl kendisinden umutluyum. ancak galatasaray icin beraberligi kurtarmak gibi bi dusunce olmamalıdır. yani drogbayı 60da cıkartıp yeni bir sablonla gol aramana kimse bisey demez ancak 89da cıkarmak neresinden tutarsan tut elinde kalıyor. ve buna bulabildigim tek cevap aman kontradan gol yemeyelim dusuncesi oluyor.

    biz saldıralım hocam öylesi daha hayırlı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın