resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Suudi Arabistan
Yaş:59
Uyruk:İtalya
  • 2194
    14 mart 2014 karabükspor galatasaray maçındaki son iki değişikliğin sebebinin kızgınlık olduğunu düşünüyorum ki çok da haklı!

    1-) yekta - umut değişikliği; 0-0 giden bir maçta bir orta saha oyuncusu yerine forvet almak gayet yerinde bir karardır, eyvallah ama neden yekta? maçı hatırlayın yekta çıkmadan 1-2 dakika önce çok kritik bir geri pas hatası yaptı. mancini adeta delirdi, hatta yanlış hatırlamıyorsam yedek kulübesine yumruk attı. 2 dakika sonra da yekta oyundan çıktı. tamam maç içinde defansif bir oyun oynadığı için pek iyi görünmüyordu ama selçuk'tan daha diriydi sanki yekta. uzun lafın kısası yekta'nın tek ama çok büyük hatası sonucunda mancini boynuna ilmeyi geçirdi.

    2-) drogba - ceyhun değişikliği; dakika 88. karabükspor kalemize gelirken bir anda çok kritik bir kontra atak şansı yakaladık. topu orta sahada kapan burak, ilerdeki bomboş drogba'nın koşu yoluna bir pas attı. aslında pasın şiddeti yüksek olsa drogba daha iyi hareketlenip kendi kaleye gidebilirdi ama burak arkadaşımız çok kötü bir pas verdiği için drogba da istediği gibi hareketlenemedi ve topu ceza sahasındaki melo'nun arkasına attı. kısacası %100'lük bir pozisyon hiç oldu. burda asıl suçlu kesinlikle ve kesinlikle burak yılmaz'dır ama drogba'nın da böyle bir pozisyonu çok kötü kullanması mancini'yi yine çileden çıkardı ki aradan 1 dakika sonra drogba oyun kenarına alındı.

    bu bana kalırsa antrenörün tüm takıma ince bir mesajıdır ama bizim takımda bunu kim, ne kadar anlar onu bilemem.
App Store'dan indirin Google Play'den alın