• 150
    allah rahmet eylesin, allah taksiratını affetsin. ailesine ve akrabalarına sabır versin inşallah. ölümü tüm ülkenin ayıbı. sabahtan akşama kadar gerilimi tırmandıran siyasetçilerin ayıbı. yanlış hatırlamıyorsam kendisi 16 haziranda hastaneye kaldırıldı. 31 mayıstan o tarihe kadar o meydanda neler görüldü neler! gezi direnişinin yaratıcılığı, yerini pis siyasete bırakmıştı. bazı sözümona milletvekilleri, filistin'de yaşanan olayları türkiye'de yaşanmış gibi paylaşıp gerilimi tırmandırıp bundan faydalanmaya çalışıyordu. aynı zamanda başbakanın gerilimi arttıran ve özellikle %50'yi zor tutuyoruz söylemi bizi bu noktaya getirdi. herkesin vebali var, çok üzgünüm bi kaç gün sosyal medyaya bakamadım.

    belki de önemsenecek en son şey ama hangi takımlı olduğu belirsiz geçenlerde beşiktaş twitter hesabından paylaşım yapıp "beşiktaşlı berkin" diye açıklama yapmıştı ama galatasaraylı deniyor. https://twitter.com/...s/443430003859275776

    herneyse canım.

    neticede bi insandı ve eğer ben onunla aynı anda galatasaray galibiyetlerine sevindiysem bu çok çok özel bi durum, o temiz yüreğiyle aynı takıma gönül vermekten dolayı çok mutlu oldum.

    onun ruhu bizimle olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın