resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Suudi Arabistan
Yaş:59
Uyruk:İtalya
  • 2169
    olm sinirden ne diyeceğimi zaten tam kestiremiyorum. ama maça olan sinirimden değil. benim zaten bu gösterişli kartondan bir beklentim yoktu fakat bu geceki* maçtan sonra hala savunanları var. yok selçuk'la wesley sorumluluk almamış da burak kaçırıyorsa hoca ne yapsın da,oo linç var da. linç var amk linç olacak tabi. şampiyonluk bağıra bağıra gitti. neyse nereden başlayayım ki ? dur şöyle madde madde yazayım. anlayacağınızdan değil de işte birkaç akl-ı selim yazar arkadaş belki kendince birşeyler alır:
    - 16 deplasmanda alınan 3 galibiyetten başlayayım isterseniz (galibiyetler de ligin diplerinde sürünen 2 kayseri takımı ve kupada tokatspor.)

    - oturtmaya çalıştığı tarihin tozlu raflarında kalmış 3-5-2 sisteminin verimsizliğini uzun süre göremeyişine ne dersiniz ?

    - peki 20 küsür maçtır bu takımın hocası olmasına karşın daha adam gibi bir defans hattını oturtmamış olması nedir?(bana "ama gol yemiyoruz."larla gelmeyin.selçuk ve melo'nun aklının yarısı geride kalıyor hep.)

    - oyunu zaten iyi okuyabilen bir td değil. kaldı ki daha önceden oyuna yaptığı geç müdaheleler bugünkü maçta* artık ayyuka çıkmıştır.

    -ha bir de oyuna müdahelesinin geçliğinin yanı sıra ne şekilde müdahele ettiğinin de önemi var tabi. gösterişli kartonumuz burada da çoğu alanda olduğu gibi sınıfta kaldı.( ama oyunda çok forvetle oynamakla gol atılmaz."diyenin ağzına yapıştırırım. drogba-ceyhun değişikliği nedir lan nedir ?)

    -maçlara çıkardığı 11'lerin saçmalığını da görebiliriz. ceyhun gibi bir anadolu topçusunu çoğu kez yekta'nın önünde tuttu. ara transferde yekta ts'ye gidecekti neredeyse. ama gelin görün ki kısa süre sonra yekta orta sahanın değişilmezi oldu bir anda. ne büyük bir kadro mühendisi değil mi sinyor ?

    - kadro mühendisliği demişken ara transferde alınan 9 oyuncuya gelelim biraz da. kendisine zaten yetmemiş,istediği gibi geçmemiş ara transfer dönemi de neyse. bugünkü*maçta 9 oyuncunun 1'i ilk 11'de ve 2'si yedek. ha yabancı sınırı vs. eyvallah hepsini kadroya sığdıramaz zaten. ama hala ekran başında ya da tribünde ağlıyorsunuz değil mi"off ya yedekten gelip skoru değiştirecek tek oyuncumuz umut bulut."diye. ee nerede bu işin bize faydası sinyor ?

    - saha içinde kurduğu rezil taktiklere gelelim biraz da. bu takımda en yaratıcı oyuncu kim acaba sinyor ? sanırım wesley sneijder ha ? evet bence de. peki neden bu arkadaş bu kadar çabasına,hırsına,üstün zekasına rağmen takıma katkı veremiyormuş gibi görünüyor ? benim yüzümden mi acaba ? senin yüzünden tabiiki benim yüzümden değil ya. adamı ne oynattığın belli değil. bu takımın herşeyi olabilecek yetenekteki adamı adeta kapana sıkıştırdın. fenerli ligtv spikerleri bile artık sıkılmış olacak ki "sneijder sol kanatta kendini gösteremiyor."falan demeye başladı. rakibin bile dikkatini çekmiş düşün. son 10 dakika bir de forvet arkasına çekiyorsun küfür eder gibi.
    peki ceza sahası dışında hiçbir etkinliği olmayan burak yılmaz'ı neden sağ beke sabri'ye yardım ederken, sağ bölgeden takımı ileri taşımaya çalışırken görüyoruz ? bu adamın pozisyonu nedir, takımda necidir bu adam ? zaten kontrol ve top sürme konusunda son derece yetersiz bir isim olmasına rağmen ona ilginç görevler yüklüyorsun. senden önceki de bunu hep yapıyordu. vardır tabi bi bildiğiniz. biz bilecek değiliz ya. siz teknik direktör olduğunuz için futbola dair herşeyin iyisini bilirsiniz*.
    - yine bugünkü maçta oyuna müthiş etkini* gösteriyorsun ve ileride tek drogba,solda burak,sağda umut,arkalarında sneijder. okey güzel sıkıntı yok. yapılabilecek ideal bir taktik. iyi de yüklenmeye başladık. ama 12 dakika sonra bir anda en ileri uçtaki forvetini çıkarıp ceyhun'u aldın. üstelik bir 8 dakikamız daha vardı. puhahaha süpersin sinyor. sanırım mouse takıldı drogba'yı çıkardın ve anında onayladın. yoksa "cancel"a basardın eminim. mouse'un azizliği o bana da oluyor arada. yanlışlıkla oyuna kaleci falan sokuyorum farkında olmadan ben de.

    başta da dediğim gibi senden zaten beklentim yoktu ama bu kadar kötü olabileceğini de düşünmemiştim. 9 maç kala şampiyonluğa havlu atmış olduk( biz gaassarayız adımızın olduğu yerde umut vardır bidi bidi."edebiyatıyla gelmeyin bana yine çarparım ağzınıza.)

    tek ümidim italya milli takımı. belki kendisine bir teklif yaparlar da aklı çelinir sonra da gider. hatta aklı falan çelinmez zaten aklı oradadır. direkt gider.

    yazıklar olsun sana. senden önceki "tek gerçeği galatasaray"olana da yazıklar olsun. hepinize yazıklar olsun. koca 1 senenin anasını s.ktiniz heba ettiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın