resim
İlker Meral
Görev:Hakem
Yaş:52
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 195
    maçta daha ilk şut çekilmeden başladı karabüksporlu futbolcular, bizimkilerin ayalarına basmaya. ilk başta sneijder çok ince bir pasla hızlı hücuma çıkmaya çalışırken bastılar ayağına 5 dakika sekti adam. hakem avantaj oynattı ancak çok erken olduğunu düşündü sanırım* kartını kullanmaya gerek görmedi. sonra ikinci kez bastılar, üçüncü kez bastılar, hakem bazısına faul bile vermedi...

    ceza sahası önünde top çevirirken birisi aydı felipe melo'ya yarden taban göstererek. duramadı bir de makasa aldı melo'yu. melo bunun daha basitini motta'ya yapınca direkt kırmızı görmüştü hani. itiraz bile edemedik kart diye pozisyona.

    sorna burak yılmaz 6 pasta arkadan itildi ishak tarafından, üstelik ishak iki bacağı arasına burağın ayağı da kıstırmaya çalışıyor. penaltı mı? sadece itiraz edebildik. tekrarını bile vermediler doğru düzgün.

    adamlar ayalara basmaya devamede dursun bu sefer bir ara topla ceza sahasına sarkan eneramo, kendisinden hızlı davranıp topu kucaklayan muslera'yerde yatarken ayağını çekme ihtiyacı hissetmeden dizine bastı tekmeyi. bu arada eneramo maç başından beri her ikili mücadelede faul yaparken uyari dahi görmemişti hala. zaten pozisyonda faul bile verilmedi yanlış hatırlamıyorsam.

    sonr abir pozisyon oldu melo rakibinin ayağına bastı bu kez. hani şu "melo çok çirkef yeaaa"cıların sürekli kullandıkları kesik görüntüler var ya onlardan biri daha çekilirken kameraya hakem melo'yu uyardı hemen ilk pozisyonu olmasına bakmaksızın.

    ardından drogba ile murat akça'nın mücadelesinde murat akça yere düştükten sonra yukarı doğru tekme salladı, drogba'nın karnı ile kasıklarının arasına, hakem drogba faul yaptı dedi.

    adamlar yer atladıkça faul çaldı, biz yere atladıkça kalk dedi.

    sonra yine bir faul verdi onlara, kalecileri kulladı faulü burak araya girdi, topu rakip kaleye yolladı ancak hakem faulü tekrar ettirdi. meğer kaleci faul'ü ancak kendi oyuncusuna yolladıktan sonra top oyunda sayılıyormuş, cehaletimize verin bunu da.

    yahu şu pozisyonlardan sadece birinde hakem doğru kararı verse maçı kazanıyorduk; hala gidip de çok kötü oynadık deyip takıma kızamam ben arkadaşlar, kusura bakmayın, insafsızlık olur bu.

    edit: bu adama sadece kötü hakem demek, ülkemizde hiç bir vasfı olmadığı için hakem olmuş ancak eyyam yapmamış isimlere yapılan ayıptır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın