• 281
    3 temmuz'dan beri bütün fenerbahçe maçlarında aptalca davranan taraftardır. haklıyken haksız duruma düştükleri bir kafa trabzon taraftarındaki. yok volkan tahrik etmiş bilmem ne. at o volkana 5 tane gol, o gol sevincini monte et bir yerine. taş atınca fener'i mi kendini mi cezalandırdın a zeki kardeşim?

    karşıdaki takım şike yapmış mı? yapmış. senin şampiyonluğunu çalmış mı? çalmış. öyleyse çık takımını öyle iyi destekle, öyle sağlam gazla ki göm o fener'i o sahaya. hadi saraçoğlu zor ama en azından kendi evinde ver şikecilere küsküyü, ver mesajı, de ki bak şike yapmadığınızda böyle elinize veriyoruz işte.

    peki bu gerizekalı sürüsü ne yapıyor, her maç aptalca davranıp, kendi takımını trollüyor, şikecilere tarihlerinin en kolay 3 puanını aldırıyor. adamlar terlemeden 3 puan aldı. gol atmasalar bile alacaklardı o 3 puanı maç yarıda kaldığı için. allah size akıl fikir versin be.

    trabzon'a saraçoğlu'ndan 10-15 bin fenerli getirsen, şu maçı sabote edin desen bu kadar edemezlerdi sanırım.,

    bedavadan maç verdin, yerine mi geldi şimdi adalet? adalet istiyorsun göm fener'i sahaya bırak biz gerisini hallederiz zaten.

    ne kadar gerizekalı adam var şu memlekette arkadaş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın