• 157
    https://www.youtube.com/watch?v=qabVgYshUQo

    atar yapamazmışız da hesap soramazmışız da bilmem ne, ama yüzüne karşı yaparsak tebrik edermiş helal olsun dermiş.

    ulan tanrı şahidimdir ki karşıma çıkarsan eğer bir gün hesabın da en büyüğünü soracağım sana, atarın da en büyüğünü yapacağım. sen kimsin ki ya kimsin oğlum sen? dünkü şey bile değilsin. senin neyinden korkayım da ben yüzünü görünce nutkum tutulsun da hakaretsiz sert bir eleştiri yapacak mecalim kalmasın? sanki adam alelade bir spiker değil de peygamber anasını satayım gözümüz kamaşacak, ceket ilikleyeceğiz korkumuzdan... senden çekinen senin gibi olsun!

    artiste bak hele, tutmayın küçük enişteyi... ne kadar da kızmış benim ersin'im, hanimiş? hanimiş? çok mı kızmış ersin'im benim yüzü mü kızarmış sinirden? çok mu severmiş başbakanını, milletvekillerini he? oy yerim seni ben yerim, alırım kucağıma saçını başını okşar severim, yüzüne gözüne buz basarım sakinleş diye, ateşin sönsün diye şekerpareye bak, annesi çocukken şekere yatırmış bunu.

    evlat olsa kucağa oturtulur böyle sabaha kadar pışpışlanır yani o kadar tatlı bir çocuk bu ersin ama huysuz işte kızıveriyor bazen kendini küçük dağları yaratmış zannediyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın