• 722
    (bkz: #1440010)

    ağır saçmalamış yine. 1.si melo'yla oğuzhan bir mi? oğuzhan dediğin adam daha pişmemiş bebeyken melo futbolun kitabını yazar istese. ayrıca madem o kadar erkeksin güntekin, emre belözoğlu neden 5 senedir kırmızı kart görmüyor bunu söyle. ha melo'nun arkasında devlet büyükleri yok tabi, ona sallamaya götünüz yiyor di mi?

    ayrıca şöyle bir hesap yapacak olursak melo ligin ilk yarısındaki akhisar maçında sarı kart cezalısıydı. yani o maça kadar 4 sarı kart görmüştü. e şimdi de sınırda. yani 3 sarı kart da o maçtan sonra görmüş. basit bir matematik işlemi: 4+3=7.

    (bkz: 4+3 kaç yapıyor güntekin)
    (bkz: 7-7 kaç yapıyor güntekin)

    şimdi bu güntekin onay paralı asker desem, onu da yapamaz ki. kazıklarlar adamcağızı.

    (bkz: sen bana 5 lira ver ben sana 5 tane 10 kuruş vereyim güntekin bak demin 1 paran vardı şimdi 5 paran var)

    edit: ayrıca beşiktaş'ın evi yoksa bize ne amk? biz mi dedik stadı yıkın diye? gülü seven dikenine katlanır.

    ayrıca biraz da ramon motta'nın görmediği kartlardan konuşalım mı güntekin? en basidi olimpiyat stadı'ndaki olaylı derbide. cezasahasında sabri sarıoğlu'nun ayağını kırıyordu nerdeyse, ne penaltı oldu, ne kart çıktı. melo motta'ya dokunmadan kırmızı görmüştü aynı maçta. hani melo'ya kart çıkmıyor ya, tükürmeyen adama tükürdü diyip 4 maç ceza almasını sağladınız. adalet bekçileri sizi.

    edit2: metin olmak uyardı sağolsun, melo akhisar maçında kırmızı kart cezalısıymış. yani 3 sarısı varmış bu sezon. demek ki neymiş el nino, bi anlık sinirle celallenip iyice araştırmadan entry girmemek gerekiyormuş. :(( *
App Store'dan indirin Google Play'den alın