2013-14 Türkiye Süper Lig 24.Hafta Maçı
19:00 Türk Telekom Arena
6 - 1
  • 117
    kesinlikle önemsememesi gereken karşılaşma. galatasaray futbol takımı bize karşı kendisini affetirmek istiyorsa bundan sonraki deplasman maçlarını kazanarak işe başlayabilir. akhisar'a istersen 30 tane at. çok oyuncu değerlendirmem ancak 2 kelam etmek istiyorum. birincisi drogba: belli ki yönetimle anlaşamamış ve iç sahada bize kendisini ispat etmek istedi. attığı gollere bakılmaksızın sezon sonu gönderilmelidir. sneijder: hala bu takımda böyle bir adamın oynadığına inanamıyorum. deplasmanlarda da elinden geleni yapıyor kaçırdığı gol talihsizlikti. inşallah bizde bırakır futbolu. hakan balta: yine bir saha galibiyetinden sonra bu adam hakkında övgüler almış yürümüş. bu kadar kolay kredilendirilmemesi gereken futbolcu. daha önce de demiştim bir günde tahttan inmedi iki maçta kral olamaz. mancini: bence ceyhun seçimi hatalıydı umut gündoğan'a forma vermesi güzel olurdu lakin maç eksiğini düşündü herhalde. selçuk için ayrı paragrafa geçmek lazım.

    selçuk: bu maçta oynamaması bizi bir ego eksik oynattı. ceyhun ve yekta gibi kendini bilen iki oyuncu topu eveleyip gevelemediler ve sneijder daha çok topla buluştu. belki de selçuk'un birkaç maç kenarda oturması gerekli.

    lig için genel bir değerlendirme yapmam gerekirse içinde bulunduğumuz haftada fenerbahçe puan kaybetmezse korkarım şampiyonlukluk yolunda büyük bir adım atacaklar yine de fenerbahçe maçına kadar kayıpsız gitmemiz ibreyi lehimize döndürür ve o ivmeyle ipi göğüsleriz gibime geliyor. fenerin küme düşeceğine dair umutlarım ise tükeniyor. 30 mart'a kadar düşmeyecekleri ortada gibi.

    edit: telles: muhteşem bir transfer. sneijder ile paslaşmaları da muhteşem. aynı çevikliğe sağ kanat da ulaşsa keşke.
App Store'dan indirin Google Play'den alın