resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Suudi Arabistan
Yaş:59
Uyruk:İtalya
  • 2105
    şimdi biz burak sağ kanatta sneijder sol kanatta oynamasın daha verimli olabilecekleri bir pozisyon bulalım dediğimizde mancini düşmanı mı oluyoruz? ya da manciniye vurmak icin pusuda duran taraftarlar mıyız?

    ben galatasaraylıyım. mancini de takımımız adına didindiği sürece onun arkasında olacağım. ama bu ona kayıtsız şartsız baglanacagım anlamına gelmiyor.

    takımımız iç sahada bir harika. ama deplasmanda da aynı oranda kotu oynuyor. sadece kayseride kazanabilmişiz bu sene dusunebiliyor musunuz? ve rakibimiz fenerbahce de aman aman bir sezon gecirmiyor. goruyoruz hakemler olmasa puan alamayacakları maclarda ne sekillerde galibiyetler alıp duruyorlar liderlik koltugunda. ve biz biraz daha enselerinde durabilsek emin olun cok sert dusecekler oldukları koltuktan asagıya.

    bizler bunun icin soyluyoruz aman hocam burak sağda oynamasın hele umutla cift forvet asla baslamasın diye. cunku icerde taraftar coskusuyla tıkır tıkır giden takımın ustune deplasmanda resmen ölü topragı atılıyor. ve her deplasman puan kaybı yasıyoruz.

    adıma bakıp mancini dusmanı sanmayın beni, bilakis kendisini cok begenen bir taraftarım. ama sneijderin solda oynamasını, yada burakın sagda oynamasını yada berabere giden bir macın 90 ve 90+2. dakikalarında 2 oyuncu degisikliği ile macı durdurmasında rakibe iyilik ettigini yani hatalı oldugunu yazacagız. bunları soyleyecegiz, bunu hissettirebilme gucumuz varsa hissettirebilecegiz ki puan kayıplarımızı da azaltabilelim.

    bizler bunları soyleyelim ki sesimiz bir yerden onlara ulasırsa onlar da kendi hatalarını gorup duzeltsin. galatasaray deplasmanda da evinde de aynı coskuyla oynayabilsin. evinde 6 attıktan sonra karabuk deplasmanından da 0-0 ile donmesin puan farkının acılmasına kendi elleriyle izin vermesin. haftaya karabuk macını alamadıktan sonra bugun burda kazandıgımız bir mactan sonra kurdugumuz ironik cumleler manasız kalıcak cunku. birbirimize karsı bakın ben haklıyımcılık oynamıyoruz, hepimiz galatasarayın kazanmasını istiyoruz. ve hepimiz de biliyoruz ki burak yılmaz hep sağ acıkta oynasa o macların cogunda ne burak etkili olabilir ne de sağ kanat organizasyonlarımız etkili olabilir.

    yoksa kimse mancini dusmanı degil yada ona sopa vurmak icin sozlukte pusuda beklemiyor. hepimiz onun destekcisiyiz. umarım derdimizi anlatabilmişimdir, neyse şimdi bu başlığa yine ironik cumlelerle dolu entryler yazabilirsiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın