• 5
    -edit2: söz konusu entry silinmiş-

    (bkz: oo irtica alırım bi dal)

    kendince camii'de olanlar ve o olanlar üzerinden geziye eleştiri getirmiş beyefendi.

    öncelikle referans gösterdiği videoda camii'de olanlar için; 2-3 kişinin camii girişinde yumruklaşması ve (burası önemli) bir tıp öğrencisinin kendisi gibi orada olup devlet babanın olası cana kıymalarına karşı tıbbi yardım için gelen sevdiğine kondurduğu bir öpücüğü. evet öpüşme falan değil öpücük.

    muhtemelen sevgili moderatörlerimiz silecek zaten bu entryyi o yüzden boşa kürek çekmek de istemiyorum ancak insan artık gerçekten dayanamıyor.

    (gbkz: yazıklar olsun sana ve senin gibilere ikar2632 ya da her ne isen. bunu bir türkiye cumhuriyeti vatandaşı olarak değil bir insan olarak söylüyorum.)

    rüzgar yön değiştirdiğinde bir omurgaya sahip olduğunuzu gösterebilirsiniz umarım en azından.

    edit: hangi direnişin ürünüymüş vay amına koyayım ya valla sakinleşemedim olmuyor yani. türkiye kana bulanmışken evinde acunu izleyen adamların laflarına bak sen ya. ulan en basitinden asitli tazyikli suyu yiyip kıvrana kıvrana sabahı çıkaran adamlar var ulan burada, çadırını kurup günlerce haftalarca orada kalan adamlar var ben kendi gözlerimle gördüm sen nasıl bi cesaretle elin sikinde böyle rahat entry girebiliyorsun ya?
App Store'dan indirin Google Play'den alın