resim
Serdar Eylik
Takım:-
Mevki:Sol Kanat
Yaş:34
Boy:1.76
Uyruk:Türkiye
  • 230
    ne yazık ki insanların gazına gelip, yanlış şeylere inanlardan birisi olmuştur. neyin haklı neyin haksız olduğunu daha bilmeden kıçının altında bulunan deri koltukta oturarak, elinde bilmem kaç liralık telefonuyla, çok biliyormuş ve orada bulunmuşcasına tweet atarak ne yapmaya çalıştığını anlamadığım insan. olaylara dar pencereden bakıp sadece birilerinin dediklerine ve gösterdiklerine inanarak kendinin ne kadar bitik bir adam olduğunu bizlere göstermiştir.

    kendisi okumaz ya buraları biz gene söyleyelim. milyonlarca kez söyledik dilimizde tüy bitti ama hâlâ anlamamakta ısrarcıyız. kızım sana söylüyorum gelinim sen anla, atasözü de yerini bulur.

    camii denize sıfır. yani arka tarafından geçebileceğiniz bir yer yok. bir tarafı beşiktaş, diğer yanı ise kabataş'a bakar bu camii'nin. tabi taksimden girişine izin verilmeyen insanlar gümüşsuyu yokuşundan aşağı sürülmüş, inönü stadının önünde beklemekte ve slogan atmaktaydılar. peki sonra ne oldu insanların üzerine bir anda gaz bombası yağmaya ve plastik mermi atılmaya başlandı. yoğun gazdan göz gözü görmemekteydi, bırakın nefes almayı. tabi kalabalıktan kaçamayan ve ezilmekten korkan insanların bazıları camii'ye sığındı. kusura bakma ama insanların kafasına nişan almış plastik mermi sıkılırken, helikopterden insanların kafasına gaz bombası atılırken kimse ayakkabısını çıkarmayı düşünemedi. haklısın. etrafta sığınacak başka hiç bir şey yok, dolmabahçe sarayı hariç. saray'a sığınamadı insanlar malum. onlar halktı, padişah değil. o gece plastik mermiden yaralanan, yoğun gazdan nefes alamayan baygınlık geçirenler için o camii insanların hayatını kurtardı. yani insanlar allah'ın evine sığındı. senin değil ! ayıktın mı ? he tabi camii biraz kirlendi ve ertesi gün temizlendi. çünkü o gece orası savaş alanı, camii ise revirdi. bu kadar olayı kendim yaşamış gibi nereden mi biliyorum ? çünkü oradaydım kardeş.

    bide şu bira kutusu var. dediğim gibi biz genelde gaz bombaları içinde üzerimize mermi yağarken bira içeriz. soğuk. valla denemelisin ve genelde bu alkol işini camii'de hallederiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın